Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

OLD SPICE Whitewater kazeta

Zobraziť katalóg
OLD SPICE Whitewater kazeta
5 3 hodnotení
Darčeková sada - obsahuje: Deodorant v spreji 150 ml + Sprchový gél 250 ml
Kód:  VBAL0327 Produktové číslo:  8001090537416
OLD SPICE Whitewater kazeta Predaj skončil

OLD SPICE Whitewater kazeta

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Deodorant v spreji Old Spice Whitewater 150 ml a sprchový gél 250 ml. Nech robíte čokoľvek, všetko sa zmení. Buď pripravený a začni jazdiť do kancelárie kaňonom na kanoe, alebo skoč z priehrady, aby si chytil posledný autobus domov. Alebo si to len dáš ako predsavzatia do nového roka? Zamysli sa nad tým, zatiaľ čo budeš tráviť Vianoce na najhlbšom mieste oceánov. Old Spice Whitewater prináša široký sortiment kozmetických prípravkov ako dokonalý darček pre mužov, ktorí žijú dynamický a nekonvenčný život.

Použitie:
Nanášanie je veľmi jednoduché vďaka otočnému koliesku. Používajte len do podpazušia a vyvarujte sa kontaktu s očami.

Zloženie: Spray: Alcohol Denat.; Butane; izobután; propane; parfum; Metyl cyklodextrín; Aqua; Limonene; linalool; Hexyl Cinnamal; Citronellol; Benzyl Salicylate; geraniol; Alpha-Isomethyl Ionone; citral; eugenol; Cinnamal, Shower Gel: Aqua; Sodium Laureth Sulfate; Sodium Chloride; Sodium Lauryl Sulfate; parfum; Cocamidopropyl Betaín; Sodium Citrate; Sodium Benzoate; Sodium Xylenesulfonate; Citric Acid; Benzyl Benzoate; Disodium EDTA; Limonene; linalool; Benzyl Salicylate; Hexyl Cinnamal; Magnesium Nitrate; CI 42090; methylchloroisothiazolinone; Magnesium Chloride; methylisothiazolinone

Obsah:
150 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OLD SPICE Whitewater kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE Whitewater kazeta.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií