AlzaPlus+ drogerie MPLA318265

OLD SPICE Whitewater kazeta malá

Zobraziť katalóg
OLD SPICE Whitewater kazeta malá
4,4 3 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Dezodorant v spreji 150ml + Voda po holení 100ml
Kód:  VBAL0321 Produktové číslo:  8001090537294
OLD SPICE Whitewater kazeta malá Predaj skončil

OLD SPICE Whitewater kazeta malá

Old Spice Whitewater dezodorant v spreji 150 ml a voda po holení 100 ml. Old Spice Whitewater ti dáva príležitosť popustiť uzdu svojmu divokému ja a premeniť tie najdivokejšie sny na skutočnosť. Každý sa narodí pre divokosť, nie každý sa však narodí vlkom. Pripravený na boj? Samozrejme si! Hľadáte neobyčajné darčeky? Tak ste ich našli!

Dezodorant Old Spice Whitewater v spreji sa najlepšie hodí k mladým sebavedomým mužom, ktorí majú radi dobrodružstvo a nenechajú sa ničím obmedzovať. Športová vôňa vás zaplaví svojou sviežosťou a dodá povznášajúcu energiu, aby ste sa mohli vydať na cestu za novými skúsenosťami. Old Spice Whitewater sa odlišuje od iných vôní svojho druhu svojou intenzitou a nespútanosťou, dôležitou pre mužov, ktorí radi prekračujú hranice a objavujú nové veci. Iste tiež oceníte, že stačí jedna aplikácia denne a budete voňať po celý deň, či sa potíte v posilňovni, alebo pracujete v kancelárii.

 


Kľúčové vlastnosti

  • Dezodorant Old Spice Whitewater v spreji
  • Intenzívna športová vôňa
  • Ideálna pre mladých sebavedomých mužov
  • Vonia po celý deň

 

Zloženie:

Sprej –  Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Methyl Cyclodextrin, Aqua, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Eugenol, Cinnamal

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OLD SPICE Whitewater kazeta malá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE Whitewater kazeta malá.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií