Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

O.P.I. ProSpa Micro Exfoliating Hand Polish 118 ml

Zobraziť katalóg
O.P.I. ProSpa Micro Exfoliating Hand Polish 118 ml
Telový krém – hydratačný, regeneračný a vyživujúci, pre ženy, vhodný proti starnutiu pleti, s prírodnými zložkami, vyhotovenie: dermo, aktívne látky: jojobový olej, maslo copuacu a vitamín C, objem 118ml - 202,54 €/1 l
Kód:  KSTE1120 Produktové číslo:  619828127563
O.P.I. ProSpa Micro Exfoliating Hand Polish 118 ml Predaj skončil

O.P.I. ProSpa Micro Exfoliating Hand Polish 118 ml

Peeling na ruky O.P.I. Micro Exfoliating Hand Polish poskytuje pokožke rúk starostlivosť porovnateľnú s profesionálnou mikrodermabráziou. Jemné mikrokryštáliky odstraňujú hrubú vysušenú kožou a zjednocujú tón pokožky. Vitamín C pokožku rozjasní a cupuacu maslo vyživuje novo odhalenú čerstvú kožu. Cupuacu maslo sa dobre vstrebáva a nezanecháva na pokožke mastný film. Užívajte si profesionálnu starostlivosť v pohodlí domova s peelingom O.P.I. Micro Exfoliating Hand Polish.

Prečo siahnuť po peelingu O.P.I. Micro Exfoliating Hand Polish?

  • Peeling O.P.I. Micro Exfoliating Hand Polish je porovnateľný s profesionálnou mikrodermabráziou
  • Cupuacu maslo zanechá pokožku vyživenú a hebkú
  • Vitamín C pokožku rozjasní
  • Užívajte si hodvábne hebké a omladené ruky s peelingom Micro Exfoliating Hand Polish

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Paraffin, Glycerín, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glyceryl Distearate, PEG-100 Stearate, Menthone Glycerin Acetal, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Parfum/Fragrance, Allantoin, Limonene, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Xanthan Gum, Potassium Stearate, Stearic Acid, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Disodium EDTA, Linalool, Citronellol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Ethylhexyl Palmitate, Geraniol, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lecithin, Butylene Glycol, Citral, Alcohol, Oleic Acid, Carbomer, Sodium Lactate, Polysorbate 20, Ascorbyl Palmitate, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, CI 19140 (Yellow 5), CI 61570 (Green 5).

Použitie:
Krúživými pohybmi vmasírujte do navhlčenej pokožky. Opláchnite vlažnou vodou.


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky krémy na ruky
Produktové línie: O.P.I. ProSpa 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre O.P.I. ProSpa Micro Exfoliating Hand Polish 118 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OPI ProSpa Micro Exfoliating Hand Polish 118 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: O.P.I. ProSpa Micro Exfoliating Hand Polish 118 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií