AlzaPlus+ děti Effaclar

ORIGINS A Perfect World Antioxidant Cleanser 150 ml

Zobraziť katalóg
ORIGINS A Perfect World Antioxidant Cleanser 150 ml
Pleťová voda na čistenie či dočistenie oblastí tváre, krku a hrudníka, ideálna na typ pleti: zmiešaná a suchá - 132,67 €/1 l
Kód:  KSPL4102 Produktové číslo:  717334223066
ORIGINS A Perfect World Antioxidant Cleanser 150 ml Predaj skončil

ORIGINS A Perfect World Antioxidant Cleanser 150 ml

Hĺbkovo čistiaci penový gél na tvár ORIGINS A Perfect World Antioxidant Cleanser pomáha pleť detoxikovať, jemne ju zbavuje nečistôt a hydratuje. Prepracovaná receptúra s antioxidačným bielym čajom, čistiacim kokosom a ovsenou aminokyselinou prenikne hlboko do pórov. Prípravok je dermatologicky aj oftalmologicky testovaný. Čistiaca pena ORIGINS A Perfect World Antioxidant Cleanser neobsahuje parabény, ftaláty, laurylsulfát sodný, glykol, minerálny olej, DEA, vazelínu, parafín, polyetylén ani formaldehyd.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho gélu ORIGINS A Perfect World Antioxidant Cleanser

  • Jemne zbavuje pleť tváre nečistôt, hydratuje ju a detoxikuje
  • ORIGINS A Perfect World Antioxidant Cleanser je hĺbkovo čistiacim penovým gélom
  • Receptúra s antioxidačným bielym čajom, čistiacim kokosom a ovsenou aminokyselinou
  • Dermatologicky aj oftalmologicky testovaný
  • Čistiaci penový gél ORIGINS A Perfect World Antioxidant Cleanser je ideálny najmä pre suchú a zmiešanú pleť
  • Vhodný aj pre vegetariánov

Použitie:
Naneste malé množstvo do dlane. Aktivujte teplou vodou, napeňte a vmasírujte do pleti. Jemne opláchnite. Následne naneste toner, lotion, sérum alebo hydratačný krém.

Zloženie

Water\Aqua\Eau; Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Sodium Laureth Sulfate, Glycerín, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycol Distearate, Acrylates Copolymer, Cocamide Mea, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil*, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Oil*, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil*, Vetiveria Zizanoides Root Oil*, Plumeria Albumy Flower Extract, Magnolia Acuminata Flower Extract, Iris Pallida Root Extract, Rosa Damascena Extract, Linalool, Limonene, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polysorbate 20, Laureth-2, Glycyrrhizát draselný, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Sodium Sulfate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Cocoate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Citric Acid, Edta, Disodium Edta, Trisodium Hedta, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin. * Essential Oil

Parametre a špecifikácia

Objem
150 ml Hotovo!
Typ pleti
Zmiešaná, Suchá Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Zmiešaná, Suchá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ORIGINS A Perfect World Antioxidant Cleanser 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ORIGINS A Perfect World Antioxidant Cleanser 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ORIGINS A Perfect World Antioxidant Cleanser 150 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií