AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PALMOLIVE Men Bag

Zobraziť katalóg
PALMOLIVE Men Bag
Darčeková sada – obsahuje: sprchový gél 250ml, šampón 350ml, men speed stick 60g, holiace pena 300ml
Kód:  VBAL0669 Produktové číslo:  8718951229730
PALMOLIVE Men Bag Predaj skončil

PALMOLIVE Men Bag

Darčeková súprava Palmolive obsahuje 4 prípravky pre intenzívnu starostlivosť o mužské telo. V praktickej darčekovej taštičke čiernej farby nechýba povzbudzujúci sprchový gél 3v1, šampón proti lupinám, jemná pena na holenie určená najmä pre citlivú pokožku a osviežujúci dezodorant pre účinný boj s nepríjemným zápachom. 

Darčeková súprava Palmolive Men Bag a jej vlastnosti

  • Darčeková súprava Palmolive určená pre mužov
  • Obsahuje sprchový gél, šampón proti lupinám, dezodorant a holiacu penu
  • Poskytuje intenzívnu starostlivosť o pokožku
  • Pre povzbudzujúci pocit a ľadové osvieženie
  • Dodávané v praktickej taštičke v čiernom vyhotovení

Sprchový gél Palmolive Men Energising 3 v 1 (250 ml)

Sprchový gél pre mužov Palmolive Energising 3 v 1 je ideálny pre aplikáciu na pokožku celého tela, hlavy i oblasti tváre. Obohatený o horčík a citrusové oleje poskytuje počas sprchovania intenzívny pocit sviežosti, navyše s extra dávkou energie, ktorá vás po celom dni nabáda k stále lepším výkonom. Sprchový gél Palmolive povzbudí vaše zmysly a zahrnie telo čistou vôňou, ktorú si skrátka zamilujete.

Aplikácia:
Sprchový gél naneste na navlhčenú pokožku tela, vlasy alebo tvár, dôkladne napeňte a potom opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium C12-13 pareth sulfate (*A)/sodium laureth sulfate (*B), Cocamidopropyl betaine, Glycerín, Parfum, Sodium chloride, Cocamide MEA, Sodium salicylate, Sodium benzoate, Glycol distearate, Polyquaternium-7, Citric acid, Tetrasodium EDTA, Magnesium sulfate, Zinc citrate, Laureth-4, Citrus nobilis peel oil, Citrus limon peel oil, Citrus aurantifolia oil, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Limonene, Linalool, CI 14720, CI 19140, *A/B: pozri výrobný kód

Šampón Palmolive Invigorating Anti-Dandruff (350 ml)

Osviežujúci šampón na vlasy pre mužov Palmolive je určený pre starostlivosť o pokožku hlavy a vlasy so sklonom k ??tvorbe lupín. Zloženie s prírodnými výťažkami z mäty, aloe vera a olejom z cédrového dreva zanecháva pokožku hlavy zdravšiu a zároveň eliminuje vznik lupín. Počas umývania vytvára na vlasoch bohatú penu s dotykom sviežosti a príjemnou arómou. Vhodný pre všetky typy vlasov.

Aplikácia:
Navlhčite pokožku hlavy a naneste potrebné množstvo šampónu. Dôkladne napeňte a potom opláchnite. V prípade potreby postup zopakujte.

Zloženie:
Aqua, Sodium C12-13 Pareth Sulfate/Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Chloride, Dipropylene Glycol, Parfum, Climbazola, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Polyquaternium-7, Citric Acid, Glycol Distearate, Styrene/Acrylates Copolymer, Maris Sal, Tetrasodium EDTA, Laureth-4, Methylisothiazolinone, Aloe Barbadensis Extract, Cedrus Atlantica Oil, Mel, Prunus Persica Juice, laminuje Album Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Mentha Aquatica Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Dezodorant Mennen Speed ??Stick Power of Nature Avalanche (60 g)

Tuhý dezodorant Mennen Speed Stick Avalanche inšpirovaný silou horskej prírody zahrnie telo ľadovo chladivým pocitom s intenzívnou sviežosťou. Poskytuje dokonalú ochranu proti poteniu a nepríjemnému zápachu, ktorá vydrží až po dobu 24 hodín. Deodorant Speed ??Stick pre mužov zahalí podpazušie vôňou čerstvého vzduchu, ktorý ako lavína strhne pozornosť vášho okolia.  

Aplikácia:
Dezodorant naneste jemnými ťahmi sem a tam do podpazušia. 

Zloženie:
Propylene Glycol, Aqua, Sodium Stearate, Parfum, Sodium Chloride, Dioktadecyl Alcohol, Tetrasodium EDTA, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, CI 42090, CI 19140.

Holiaca pena PALMOLIVE Sensitive (300 ml)

Pena na holenie Palmolive For Men Sensitive určená najmä pre citlivú pleť obsahuje výťažky z Aloe Vera, ktoré svojimi upokojujúcimi účinkami uľahčujú holenie. Táto bohatá pena je veľmi jemná k pokožke a poskytuje dokonalú ochranu proti podráždeniu alebo porezaniu počas holenia. Rozlúčte sa s nepríjemným začervenaním pleti po holení vďaka starajúcej holiacej pene PALMOLIVE Sensitive!

Aplikácia:
Holiacu penu rovnomerne naneste na tvár do oblasti fúzov, dôkladne ohoľte a potom starostlivo opláchnite tvár vlažnou vodou. 

Zloženie:
Aqua, Palmitic Acid, Stearic Acid, Trietanolamín, Glycerín, Laureth-23, Propane, Isobutanyl, Izopropyl palmitate, Parfum, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium SILICATE, PEG-14M, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin , Limonene

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PALMOLIVE Men Bag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PALMOLIVE Men Bag.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií