Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

PANTENE Hydra Glow Luxury Set 660 ml

Zobraziť katalóg
PANTENE Hydra Glow Luxury Set 660 ml
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Šampón 300ml, Balzam na vlasy 200ml, Maska na vlasy 160ml - 2,11 €/100 ml
Kód:  VBAL8655 Produktové číslo:  8700216183260

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PANTENE Hydra Glow Luxury Set 660 ml

Darčeková súprava PANTENE na suché vlasy

Na suché aj úplne najsuchšie vlasy tu máme pripravenú ošetrujúcu súpravu PANTENE Hydra Glow Luxury Set. Obsahuje šampón Pantene Hydra Glow, ktorý intenzívne vyživuje a revitalizuje, hydratačný kondicionér Pantene Pro-V Miracles Hydra Glow provitamín B5 a masku na vlasy, ktorá pomáha oživiť aj extrémne suché vlasy. Prípravky z krabičky Panteneobsahujú biotín a esenciu baobabu,preto nielen skvele hydratujú pokožku, ale vaše vlasy tiež vyživí a zanechajú ich žiarivo lesklé. Vďaka darčekovému baleniu je súprava Pantene Pro-V Hydra box vhodná ako milá pozornosť.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy na vlasy PANTENE Hydra Glow Luxury Set

  • Kozmetická súprava prinesie vašim vlasom kompletnú starostlivosť
  • Séria PANTENE Hydra Glow Luxury je vhodná na suché aj extrémne suché vlasy
  • Obsahuje šampón, balzam na vlasy a masku na vlasy
  • Hydratačný šampón Pantene Hydra Glow s biotínom a esenciou baobabu, ktorý intenzívne vyživuje a revitalizuje
  • Kondicionér na vlasy Pro-V Miracles Hydra Glow provitamín B5 uľahčuje rozčesávanie
  • Maska na vlasy Pantene Pro-V Intense Hydration Surge Sorbet pomáha oživiť aj najsuchšie vlasy
  • Prípravky z darčekovej kolekcie poskytujú hĺbkovú starostlivosť, vyživujú a hydratujú každučký pramienok vlasov
  • PANTENE Hydra Glow Luxury Set dodá účesu žiarivý lesk

Obsah balenia:
Šampón 300 ml
Balzam na vlasy 200 ml
Maska na vlasy 160 ml

Šampón s hlbokým hydratačným zložením

Poskytnite svojim suchým vlasom prvotriednu starostlivosť, ktoré ich opäť premenia na žiarivé a do hĺbky hydratované. Šampón PANTENE Pro-V Miracles Hydra Glow má zloženie obohatené o biotín, esenciu z baobabu či provitamín B5. Prostriedok obdržíte v 100 % recyklovateľnej fľaštičke (okrem uzáverov), ktorá bola vyrobená zo 40 % z recyklovaného plastu.

Ako používať šampón PANTENE Pro-V

Šampón vmasírujte do mokrých vlasov, vytvorte penu a opláchnite. Aby ste dosiahli najlepšie výsledky, používajte šampón spolu s ďalšími prípravkami z kolekcie PANTENE Hydra Glow. Prípravok je vhodný na každodenné použitie.

Vyživujúci kondicionér PANTENE Pro-V Miracles Hydra Glow

Hydratačný kondicionér vyživí vaše vlasy a dodá im zdravý lesk vďaka kombinácii zloženia Pro-Vitamin B5 s biotínom a esenciou baobabu. Hĺbkovo ošetrujúca kúra má zloženie s na mieru použitými živinami, ktoré dopĺňajú a chránia, poskytujú hĺbkovú hydratáciu. PANTENE Pro-V Miracles Hydra Glow je vhodný na chronicky suché vlasy.

Ako používať kondicionér PANTENE

Kondicionér aplikujte na mokré vlasy priamo od končekov a následne opláchnite. Na dosiahnutie najlepších výsledkov kombinujte s produktmi PANTENE Hydra Glow. Prípravok je vhodný na každodenné použitie.

PANTENE Pro-V – vysoko výživná maska na vaše vlasy

Sú vaše vlasy suché a chýbajú im potrebné vitamíny? Maska PANTENE Pro-V Intense Hydration Surge Sorbet vyživí vaše vlasy a dodá im potrebnú vlhkosť. Hydratačná maska z kolekcie Pro-V Miracles obsahuje Pro-Vitamín B5, biotín a esenciu z baobabu. Tento produkt je výsledkom dlhoročného výskumu a bol testovaný Švajčiarskym inštitútom na vitamíny. PANTENE Pro-V Intense Hydration Surge Sorbet je vhodný na všetky typy vlasov žien aj mužov.

Ako používať masku na vlasy PANTENE Pro-V Intense Hydration Surge Sorbet

Masku naneste na mokré umyté vlasy, nechajte 1 – 3 minúty pôsobiť a potom ju opláchnite. Na dosiahnutie lepších výsledkov kombinujte masku PANTENE Pro-V Intense Hydration Surge Sorbet s kolekciou PANTENE Hydra Glow.

Produkty PANTENE Hydra Glow sú obohatené o tieto zložky

Zloženie

Pantene Pro-V Miracles Hydra Glow Hydratačný kondicionér: Aqua; Stearyl Alcohol; Silicone Quaternium-26; Behentrimonium Chloride; Cetyl Alcohol; parfum; Izopropyl Alcohol; Benzyl Alcohol; Sodium Benzoate; Citric Acid; Disodium EDTA; Polysorbate 20; Panthenol; Panthenyl Ethyl Ether; Limonene; Histidine; Sodium Hydroxide; Adansonia Digitata Seed Oil; Biotín, Pantene Hydra Glow Hydratačný Šampón: Aqua; Sodium Laureth Sulfate; Sodium Citrate; Cocamidopropyl Betaine; Sodium Xylenesulfonate; Stearyl Alcohol; Sodium Chloride; parfum; Cetyl Alcohol; Citric Acid; Sodium Benzoate; Sodium Salicylate; Polyquaternium-6; Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride; Sodium Hydroxide; Trihydroxystearín; Tetrasodium EDTA; Limonene; Panthenol; Panthenyl Ethyl Ether; Histidine; Adansonia Digitata Seed Oil; Biotín, Pantene Pro-V Intense Hydration Surge Sorbet Maska: Aqua; Cetyl Alcohol; Bis-Aminopropyl Dimethicone; Stearamidopropyl Dimethylamine; glycerín; Stearyl Alcohol; Glutamic Acid; parfum; Benzyl Alcohol; Sodium Benzoate; Citric Acid; Disodium EDTA; Panthenol; Panthenyl Ethyl Ether; Limonene; Histidine; Adansonia Digitata Seed Oil; Biotín

Parametre a špecifikácia

Objem
660 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Balzam na vlasy, Maska, Šampón Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Objem

Objem
660 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Balzam na vlasy, Maska, Šampón Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PANTENE Hydra Glow Luxury Set 660 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PANTENE Hydra Glow Luxury Set 660 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PANTENE Hydra Glow Luxury Set 660ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií