AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

PANTENE Intensive Repair Darčeková súprava 745 ml

Zobraziť katalóg
PANTENE Intensive Repair Darčeková súprava 745 ml
5 1 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Šampón na vlasy 400 ml, Balzam na vlasy 200 ml, Gél na vlasy 100 ml, Sérum 3× 15 ml - 4,01 €/100 ml
Kód:  VBAL8467 Produktové číslo:  8006540738184

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PANTENE Intensive Repair Darčeková súprava 745 ml Predaj skončil

PANTENE Intensive Repair Darčeková súprava 745 ml

Darčekový balíček s luxusnou kozmetickou taštičkou je plný kvalitných prípravkov pre každú ženu, ktorá sa rada stará o svoje vlasy. Kozmetická sada PANTENE Your Golden me time kit obsahuje šampón Pantene Intensive Repair, hĺbkový balzam, 3 séra a olej na vlasy. Prvý čistiaci šampón, ktorý preniká hlboko do vlasov, dodáva vlasom legendárny provitamín B5 s aktívnymi antioxidantmi a lipidmi na posilnenievonkajšej vrstvy pokožky hlavy. Pantene Intensive Repair obsahuje prelomovú technológiu Pro-V Nutrient Blends, ktorá dodáva živiny na 100 % posilnenie vlasov. Zlatú taštičku s prípravkami z radu Intensive Repair dopĺňa balzam Pantene Pro-V Miracle, 3 séra a olej na vlasy s obsahom vitamínu E, ktorý predchádza vzniku rozstrapkaných končekov.

Kľúčové vlastnosti balíčka PANTENE Darčeková sada Intensive Repair v kozmetickej taške

  • Zlaté produkty z radu Intensive Repair v luxusnej kozmetickej taštičke
  • Kolekcia je skvelým darčekom pre každú ženu, ktorá sa o seba rada stará
  • Darčekové balenie vlasovej kozmetiky obsahuje šampón Pantene Intensive Repair, hĺbkový balzam, 3 séra a olej na vlasy
  • Pantene Intensive Repair vďaka technológii Pro-V Nutrient Blends dopĺňa živiny pre 100 % posilnenie vlasov
  • Čistiaci šampón dodáva vlasom legendárny provitamín B5 s aktívnymi antioxidantmi a lipidmi na posilnenie vonkajšej vrstvy pokožky hlavy
  • Pantene Pro-V Miracle s inteligentnou technológiou sa rovnomerne rozprestrie po celej dĺžke vlasov
  • Uvoľňuje častice, ktoré vyhľadajú miesta, ktoré vyžadujú regeneráciu
  • Sérum obsahuje inovatívnu zložku histidín, ktorá zabraňuje oxidácii minerálov a posilňuje vlasy zvnútra
  • Intenzívny balzam Miracle Serum počas iba 3 minút regeneruje vlasy a zanecháva ich vyživené a plné lesku
  • Olej s obsahom vitamínu E predchádza vzniku rozstrapkaných končekov

Sérum Pantene Pro-V Miracle obsahuje v porovnaní s inými balzamami Pantene dvojnásobné množstvo živín

Sérum Pantene Pro-V Miracle s inteligentnou technológiou a inovatívnou zložkou histidínom zabraňuje oxidácii minerálov a posilňuje vlasy zvnútra. Intenzívny balzam Miracle Serum počas iba 3 minút regeneruje vlasy a napravuje poškodenia vzniknuté počas posledných 3 mesiacov. Vlasy zanecháva vyživené a plné lesku.

Použitie:
Oil: Použite malé množstvo na celú dĺžku mokrých alebo suchých vlasov. Neoplachujte. Shampoo: Vmasírujte do mokrých vlasov a vytvorte penu. Opláchnite. Balzam: Naneste na mokré vlasy. Opláchnite. Sérum bez oplachovania: Naneste malé množstvo na vlhké alebo suché vlasy.

Obsah balenia:
Šampón Pantene Intensive Repair 400 ml
Hĺbkový balzam Pantene Pro-V Intensive Repair Miracle serum 200 ml
Olej na vlasy 100 ml
3× 15 ml séra na vlasy

Zloženie

Oil: Cyclopentasiloxane; Dimethiconol; Alcohol Denat.; parfum; Tocopheryl Acetate; Panthenol; Panthenyl Ethyl Ether; Benzyl Salicylate; Hexyl Cinnamal; Alpha-izometyl Ionone; Aqua; linalool; Citronellol; Limonene, Shampoo: Aqua; Sodium Laureth Sulfate; Sodium Citrate; Cocamidopropyl Betaine; Sodium Xylenesulfonate; Stearyl Alcohol; Sodium Chloride; Cetyl Alcohol; parfum; Sodium Benzoate; Citric Acid; Sodium Salicylate; Polyquaternium-6; Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride; Sodium Hydroxide; Trihydroxystearín; Tetrasodium EDTA; Panthenol; Panthenyl Ethyl Ether; Hexyl Cinnamal; Histidine, Ampulka: Aqua; Bis-Aminopropyl Dimethicone; Stearyl Alcohol; Behentrimonium Chloride; Cetyl Alcohol; parfum; Izopropyl Alcohol; Benzyl Alcohol; Sodium Benzoate; Disodium EDTA; Citric Acid; Polysorbate 20; glycerín; Panthenol; Panthenyl Ethyl Ether; Histidine; PEG-100 Stearate; Hexyl Cinnamal; Propylene Glycol; Rubus Idaeus Fruit Extract; Ricinus communis Seed Oil; Prunus Armeniaca Kernel Oil; Hydrolyzed Silk; Biotín; Palmitoyl Pentapeptide-4, Balm: Aqua; Stearyl Alcohol; Behentrimonium Chloride; Cetyl Alcohol; Bis-Aminopropyl Dimethicone; parfum; Izopropyl Alcohol; Benzyl Alcohol; Sodium Benzoate; Disodium EDTA; Citric Acid; Polysorbate 20; glycerín; Panthenol; Panthenyl Ethyl Ether; Histidine; PEG-100 Stearate; Hexyl Cinnamal; Propylene Glycol; Hydroxycitronellal; Limonene; Rubus Idaeus Fruit Extract; Ricinus communis Seed Oil; Hydrolyzed Silk; Palmitoyl Pentapeptide-4

Parametre a špecifikácia

Objem
745 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Obsah balenia
Balzam na vlasy, Gél na vlasy, Sérum, Šampón Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Objem

Objem
745 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Obsah balenia
Balzam na vlasy, Gél na vlasy, Sérum, Šampón Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PANTENE Intensive Repair Darčeková súprava 745 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PANTENE Intensive Repair Dárková sada 745 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PANTENE Intensive Repair ajándékcsomag 745 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií