Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

PERCY NOBLEMAN Luxusná darčeková súprava starostlivosť o bradu a fúzy

Zobraziť katalóg
PERCY NOBLEMAN Luxusná darčeková súprava starostlivosť o bradu a fúzy
5 1 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Šampón na bradu 30ml + Vyživujúci olejový kondicionér na bradu 10ml + Vosk 30g + Balzam 77g + Stylingový vosk + Hrebeň + Nožnice
Kód:  KSDS1048 Produktové číslo:  PNBOX
PERCY NOBLEMAN Luxusná darčeková súprava starostlivosť o bradu a fúzy Predaj skončil

PERCY NOBLEMAN Luxusná darčeková súprava starostlivosť o bradu a fúzy

Darčeková súprava Percy Nobleman pre mužov obsahuje šampón na bradu 30 ml, vyživujúci olejový kondicionér na bradu 10 ml, vosk 30 g, balzam 77g, stylingový vosk, nožnice a hrebeň na bradu. Originálne darčekové balenie dodá týmto produktom luxusný vzhľad a stanú sa tak výborným darčekom pre gentlemanov. Vyskúšajte naozaj kvalitnú starostlivosť pre vašu bradu či fúzy!

Šampón na bradu Percy Nobleman 30 ml

Šampón na bradu Percy Nobleman je zložený z prírodných látok, ktoré jemne čistia vašu bradu a poskytujú im potrebnú výživu a hydratáciu. Vôňa cédrového dreva a esenciálnych olejov z citróna podčiarknu celkový efekt tohto šampónu.

Použitie:

Naneste šampón na ruky a jemne vtrite do brady, kým šampón nezačne peniť. Nechajte pôsobiť a opláchnite.

Vyživujúci olejový kondicionér na bradu Percy Nobleman 10 ml

Olejový kondicionér na bradu Percy Nobleman poskytne vašej hrubej či poškodenej brade potrebnú výživu. Zmes olejov zaručí, že vaša brada bude mäkšia a bude sa s ňou lepšie pracovať. Navyše im dodáte aj potrebnú hydratáciu.

Použitie:

Naneste malé množstvo kondicionéru do dlaní a vmasírujte ho do pokožky od korienkov smerom von. Pre dokonalý výsledok používajte každý deň.

Vosk na bradu Percy Nobleman 30 g

Vďaka tomuto vosku Percy Nobleman si môžete bradu upraviť podľa svojich predstáv. Je dokonalým pomocníkom pri jej tvarovaní a zároveň jej poskytne potrebnú výživu.

Použitie:

Naneste vosk do dlaní, zahrejte ho a naneste na bradu. Potom bradu vytvarujte.

Balzam Percy Nobleman 77 g

Balzam Percy Nobleman poskytne vašej brade komplexnú starostlivosť. Obsahuje jojobový olej, bambucké maslo a včelí vosk. Vďaka tomuto zloženiu dodá brade zdravý lesk, ľahkú fixáciu a hydratáciu. Navyše vyniká príjemnou vôňou cédrového dreva, pačuli či pomaranča a tým podčiarkne váš celkový vzhľad.

Použitie:

Naneste menšie množstvo balzamu do dlaní, zahrejte ho a vtierajte do brady. Odporúča sa používať každý deň, aby sa dosiahli čo najlepšie výsledky.

Stylingový vosk na bradu a vlasy Percy Nobleman

Univerzálny stylingový vosk Percy Nobleman je to pravé pre mužov, ktorí sa chcú starať o svoje vlasy aj bradu! Poskytuje ich dokonalé vytvarovanie. Vosk je silne tužiaci a vyniká príjemnou pánskou vôňou bergamotu a pomaranča. Nezanecháva bradu a vlasy zlepené.

Použitie:

Menšie množstvo vosku rozotrite v dlaniach a naneste na bradu alebo na končeky vlasov.

Hrebeň na bradu Percy Nobleman

S týmto hrebeňom Percy Nobleman bude vaša brada vyzerať vždy dokonale. Je vyrobený z thajského tropického dreva, takže vyniká svojou odolnosťou a elegantným dizajnom. Vďaka nemu bradu ľahko upravíte bez nepríjemného ťahania.

Nožnice na bradu a fúzy Percy Nobleman

Nožnice Percy Nobleman slúžia k perfektnej úprave brady či fúzov. Sú ľahké, ostré a do detailu prepracované.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu
Darčeková súprava Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Darčeková súprava Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude ještě k prodeji sada děkuji

Diskusia a poradňa k PERCY NOBLEMAN Luxusná darčeková súprava starostlivosť o bradu a fúzy
Príslušenstvo pre PERCY NOBLEMAN Luxusná darčeková súprava starostlivosť o bradu a fúzy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PERCY NOBLEMAN Luxusní dárková sada péče o vousy a knír.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií