AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PERCY NOBLEMAN Shave cream 175 ml

Zobraziť katalóg
PERCY NOBLEMAN Shave cream 175 ml
Krém na holenie – špeciálne navrhnutý pre hladké oholenie
Kód:  KSMU0364 Produktové číslo:  638037455397
PERCY NOBLEMAN Shave cream 175 ml Predaj skončil

PERCY NOBLEMAN Shave cream 175 ml

Krém na holenie PERCY NOBLEMAN Shave cream s objemom 175 ml sa šetrne stará o mužskú pleť a fúzy. Vytvára hladkú krémovitú penu, ktorá uľahčuje sklz strojčeka či žiletky po pokožke a tým zaručuje hladké oholenie. Pokožku upokojuje, chráni pred vysušením a zabraňuje jej podráždeniu vznikajúcemu pri holení. Zanecháva jej príjemne voňajúcu jantárovú, tabakovú a vanilkovou vôňu. Balenie v klasickom tégliku umožňuje jednoduchú aplikáciu a skladovanie prípravku. Pre dokonalé oholenie bez známok podráždenia a vysušenia pleti sa stane krém na holenie PERCY NOBLEMAN vaším nenahraditeľným pomocníkom.

Použitie:
Opláchnite tvár teplou vodou. Malé množstvo krému aplikujte na navlhčenú pleť, rozotrite prstami a potom ohoľte fúzy bežným spôsobom.

Zloženie:
Aqua (Water), Stearic Acid, Myristica Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerín, Parfum (Fragrance), Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Citronellol

Parametre a špecifikácia

Typ produktu
Krém Hotovo!
Typ pleti
Normálny Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Krém Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálny Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PERCY NOBLEMAN Shave cream 175 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PERCY NOBLEMAN Shave Cream 175 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií