AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

PERSIL Duo-Caps Emerald Waterfall (28 praní)

Zobraziť katalóg
PERSIL Duo-Caps Emerald Waterfall (28 praní)
5 2 hodnotení
Kapsuly na pranie univerzálny prostriedok, na bežnú údržbu - 0,28 €/pranie
Kód:  PPR357 Produktové číslo:  9000101316285 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PERSIL Duo-Caps Emerald Waterfall (28 praní) Predaj skončil

PERSIL Duo-Caps Emerald Waterfall (28 praní)

Kapsuly Persil Duo-Caps Emerald Waterfall poskytujú komplexné riešenie pre vašu bielizeň. Ich unikátne zloženie preniká hlboko do vlákien, a tak odstráni aj tie najodolnejšie škvrny a zároveň zachová farbu a zabraňuje jej blednutiu. Každá kapsula obsahuje špeciálny Freshness Booster, ktorý zaručí úžasnú sviežosť a dlhotrvajúcu vôňu. Kapsuly Duo-Caps Emerald Waterfall sú šetrné k vláknam vašej bielizne a navyše sa aj veľmi jednoducho dávkujú. Sú tak ideálnymi spoločníkmi pre dokonale čisté a svieže oblečenie. 

Kľúčové vlastnosti kapsúl Persil Duo-Caps Emerald Waterfall

  • Odstránia aj tie najodolnejšie škvrny
  • Unikátny Freshness Booster v každej kapsule
  • Kapsuly Duo-Caps Emerald Waterfall pre dokonalú čistotu a sviežosť
  • Dlhotrvajúca vôňa vodopádu
  • Inovatívne zloženie pre zachovanie farby
  • Kapsuly Persil Duo-Caps Emerald Waterfall sú šetrné k vláknam vašej bielizne
  • Jednoduché dávkovanie

Upozornenie:
Pozor, dráždi kožu. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Obsahuje proteázu. Môže vyvolať alergickú reakciu. Uchovávajte mimo dosahu detí. PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Opatrne niekoľko minút oplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky, zložte ich, ak je to možné. Pokračujte vo vyplachovaní. Pokiaľ podráždenie očí pretrváva, vyhľadajte lekársku pomoc. PO POŽITÍ: vypláchnite ústa, nevyvolávajte zvracanie. Ihneď volajte Toxikologické informačné centrum alebo lekára. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.

Parametre a špecifikácia

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Vlastnosti
Na bežné pranie Hotovo!
Počet kusov
28 ks Hotovo!

Použitie

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Vlastnosti
Na bežné pranie Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
28 ks Hotovo!

Nemecká značka Persil sa môže pýšiť viac ako storočnou tradíciou a kvalitnými výrobkami ako je Persil gél, pracie kapsuly, či prací prášok Persil. Jej príbeh sa začal písať v roku 1907, keď firma vyvinula revolučný prací prášok bez obsahu chlóru. V ďalších rokoch značka trh obohatila o rad inovatívnych produktov ako sú Persil gél a pracie kapsuly Persil, ktoré spájala špičková pracia sila a šetrnosť k oblečeniu. Spolu s ohľaduplnosťou k životnému prostrediu sú toto princípy, na ktorých filozofia Persilu stojí aj v dnešnej dobe.

Poznámka:
» Všetky pracie prostriedky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PERSIL Duo-Caps Emerald Waterfall (28 praní) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PERSIL Duo-Caps Emerald Waterfall (28 praní). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PERSIL Duo-Caps Emerald vízesés (28 mosás).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií