AlzaPlus+ drogerie MPLA306807

PERSIL DuoCaps box 60 ks (2x 30 praní)

Zobraziť katalóg
PERSIL DuoCaps box 60 ks (2x 30 praní)
4,9 36 hodnotení
Kapsuly na pranie - na bielu a stálofarebnú bielizeň - 0,22 €/pranie
Kód:  PPR040 Produktové číslo:  9000100988872 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PERSIL DuoCaps box 60 ks (2x 30 praní)

Kapsuly Persil DuoCaps predstavujú inovatívny prípravok, vďaka ktorému je pranie bielizne účinnejšie a zároveň jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Kapsula je vybavená dvoma komorami, v jednej sa nachádza tekutý odstraňovač škvŕn, v druhej prostriedok na dosiahnutie žiarivo bielej bielizne. Tieto duokapsuly obsahujú dvojnásobne koncentrovanejšie zloženie oproti iným pracím gélom, vďaka čomu zaručujú úplne dokonalý výsledok aj pri nízkych teplotách. Použitie kapsuly je jednoduché, rýchle a efektívne - stačí ju vložiť do bubna práčky ešte pred pridaním bielizne, pri kontakte s vodou sa začne ihneď rozpúšťať a priamo do vlákien bielizne sa tak dostane 100 % pracej sily.

Hlavné prednosti:

  • Dvojkomorové kapsuly
  • Tekutý odstraňovač škvŕn odstráni aj tie najodolnejšie nečistoty
  • Jednoduché použitie
  • Dokonalý výsledok aj pri nízkych teplotách
  • Na bielu a stálofarebnú bielizeň

Počet pracích dávok:
60

Zloženie:
15 - 30 % aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, 5 - 15 % mydlo, < 5 % fosfonáty, optické rozjasňovače, enzýmy, parfum (butylphenyl methylpropional, citronellol, hexyl cinnamal, linalool)

Parametre a špecifikácia

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!

Použitie

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!

Nemecká značka Persil sa môže pýšiť viac ako storočnou tradíciou a kvalitnými výrobkami ako je Persil gél, pracie kapsuly, či prací prášok Persil. Jej príbeh sa začal písať v roku 1907, keď firma vyvinula revolučný prací prášok bez obsahu chlóru. V ďalších rokoch značka trh obohatila o rad inovatívnych produktov ako sú Persil gél a pracie kapsuly Persil, ktoré spájala špičková pracia sila a šetrnosť k oblečeniu. Spolu s ohľaduplnosťou k životnému prostrediu sú toto princípy, na ktorých filozofia Persilu stojí aj v dnešnej dobe.

Poznámka:
» Všetky pracie prostriedky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PERSIL DuoCaps box 60 ks (2x 30 praní) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PERSIL DuoCaps box 60 ks (60 praní).
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií