AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Perwoll Sport & Active 2 l (33 praní)

Zobraziť katalóg
Perwoll Sport & Active 2 l (33 praní)
4,8 18 hodnotení
Prací gél –na pranie športového oblečenia
Kód:  PPR097 Produktové číslo:  9000100828314

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Perwoll Sport & Active 2 l (33 praní)

Či už vás čaká náročnejší športový výkon, Perwoll Sport & Active vám zaručí nekonečnú sviežosť pri každom pohybe. Všetky okamihy si tak bez ohľadu na to, na akú dlhú cestu ste sa vydali, vychutnáte oveľa lepšie. Gél je určený prevažne na športové a outdoorové oblečenie.

Vlastnosti

  • Špeciálne zloženie Re-fresh
  • Zachováva funkčnosť membrán
  • 2 litre = 33 dávok

Špeciálna starostlivosť o vašu bielizeň

Jedinečné zloženie s Re-fresh efektom vnesie sviežosť do každého pohybu. Ten sa tiež stará o vlákna tkanín a zachová vo vašom oblečení funkčnosť membrán. Sú tak chránené funkcie bielizne, ako je priedušnosť, regulácia vlhkosti a ochrana proti poveternostným vplyvom. S novým pracím gélom Perwoll Sport & Active bude o vaše oblečenie postarané a vy si svoje obľúbené športové aktivity môžete užívať naplno.

Zloženie:
5 - 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, < 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, mydlo, fosfonáty, < 5 % enzýmy, parfum (amyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, citronellol, hexyl cinnamal, limonene), konzervačné činidlá (benzisothiazolinone, methylisothiazolinone)

 

Parametre a špecifikácia

Typ bielizne
Na športové oblečenie Hotovo!
Vlastnosti
Zachovanie intenzity farby Hotovo!
Počet praní
33 Hotovo!

Použitie

Typ bielizne
Na športové oblečenie Hotovo!
Vlastnosti
Zachovanie intenzity farby Hotovo!

Počet praní

Počet praní
33 Hotovo!

Značka Perwoll vstúpila na trh v roku 1954 s cieľom prinášať nášmu oblečeniu nielen čistotu a vôňu, ale zároveň sa oň pri každom praní starať a udržiavať jeho tvar a farebnosť. V súčasnej dobe predstavuje Perwoll špičku medzi pracími prípravkami na extra jemné a delikátne tkaniny, ktoré vyžadujú špeciálnu starostlivosť. Perwoll tiež podporuje dlhú životnosť oblečenia prostredníctvom projektu #RethinkFashion.

Poznámka:

» Všetky pracie prostriedky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Perwoll Sport & Active 2 l (33 praní) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PERWOLL Sport & Active 2 l (33 praní).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií