Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ děti P&G boost

Petite & Mars Prime II Isofix Ivory Limited 9 – 36 kg

Zobraziť katalóg
Petite & Mars Prime II Isofix Ivory Limited 9 – 36 kg
Autosedačka pre deti s hmotnosťou 9-36 kg, bezpečnostná skupina I, skupina II a skupina III (podľa európskych noriem ECE), upevnenie sedačky zaisťuje systém ISOFIX, zabezpečenie dieťaťa zaisťuje 5-bodový pás, inštalácia v smere jazdy, nastaviteľná poloha opierok a snímateľný (prateľný) poťah, farba béžová
Kód:  BABY8296 Produktové číslo:  8595640908240 Stránky výrobcu
Petite & Mars Prime II Isofix Ivory Limited 9 – 36 kg Predaj skončil

Petite & Mars Prime II Isofix Ivory Limited 9 – 36 kg

Autosedačka je nutnou výbavou v kategórii bezpečnosti pre každého, kto v aute prepravuje dieťa meracie menej ako 150 cm a vážiace menej ako 36 kg. Výber ovplyvňuje váha dieťaťa, ktorá by sa pri Petite & Mars Prime II Isofix Ivory Limited 9 – 36 kg nemala vzďaľovať od rozmedzia 9-36 kg. Inštaláciu do automobilu zvládnete pomocou populárnej funkcie ISOFIX. Na pripútanie dieťaťa poslúži päťbodový pás, ktorý je obsiahnutý v balení. Sedačka Petite & Mars Prime II Isofix Ivory Limited 9 – 36 kg je prispôsobená na sedenie v smere jazdy, takže na dieťa budete mať dobrý výhľad aj z predných sedadiel. Ďalšou výhodou je nastaviteľnosť polohy opierok, ktoré pocit pohodlia ešte umocnia. Strachovať sa zo zašpinenia sedačky je zbytočné, poťah môžete jednoducho zložiť a vyprať.

Dôležité funkcie autosedačky Petite & Mars Prime II Isofix Ivory Limited 9 – 36 kg

  • Autosedačka Petite&Mars pre deti s hmotnosťou 9-36 kg
  • Ukotvenie pomocou modernej funkcie ISOFIX
  • Zabezpečenie dieťaťa zaisťuje 5-bodový pás
  • Kvalitné vyhotovenie s ohľadom na maximálny komfort
  • Nastaviteľná poloha opierok
  • Prateľný poťah
  • Príjemná béžová farba

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Béžová Hotovo!

Hmotnosť dieťaťa

Hmotnosť dieťaťa
9-36 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Petite & Mars Prime II Isofix Ivory Limited 9 – 36 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Petite&Mars Prime II Isofix Ivory Limited 9-36 kg. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Petite&Mars Prime II Isofix Ivory Limited 9-36 kg.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií