AlzaPlus+ děti Protiplnění

Philips AVENT Darčekový set Natural

Zobraziť katalóg
Philips AVENT Darčekový set Natural
Sada dojčenských fliaš - obsahuje: fľaša Natural 125ml s obrázkom, fľaša Natural 260ml s obrázkom, 2ks cumlík s obrázkami 0-6m
Kód:  BABY5961 Produktové číslo:  8710103810803 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips AVENT Darčekový set Natural Predaj skončil

Philips AVENT Darčekový set Natural

Zháňate darček pre mamičku, ktorá kombinuje dojčenie a pitie z fľaše? K tomu vám poslúži detská sada Philips AVENT. Táto sada obsahuje fľašu Natural 125 ml, fľašu Natural 260 ml a 2 cumlíky.

Fľaša Natural je navrhnutá v tvare prsníka, aby dieťa aj naďalej prirodzene pohybovalo jazykom a využívalo tak sací reflex ako pri dojčení. Súčasne si dieťa samo kontroluje tok mlieka, ako je tomu pri dojčení. Je to ideálna kombinácia pre dojčenie a kŕmenie z fľaše bez nebezpečenstva predčasného ukončenia dojčenia. Kŕmenie z dojčenskej fľaše Natural je veľmi pohodlné a prirodzené vďaka jedinečným komfortným lístkom. Cumlík fľaše Philips Avent obsahuje mäkké a pohodlné lístky zvyšujúce flexibilitu a minimalizujú riziko nepřisátí.

Kľúčové vlastnosti Philips AVENT dojčenskej fľaše Natural

  • Kombinuje dojčenia a kŕmenie z fľaše
  • Podporuje prirodzený sací reflex
  • Dojčenská fľaša Natural má anti-kolíkový systém
  • Jednoduché čistenie
  • Jednoduché používanie
  • Philips AVENT dojčenská fľaša Natural má tesniaci systém
  • Obsahuje cumlík s 2 otvormi a priehľadné viečko

Anti-kolíkový systém Philips AVENT dojčenskej fľaše Natural

Cumlík dojčenskej fľaše Natural obsahuje 2 ventily, ktorými prechádza vzduch do fľaštičky. Tým je zaistené spokojné a neprerušované dojčenie. Tieto ventily eliminujú prechádzanie vzduchu do bruška dieťaťa a tým značne znižujú koliky. 

Jednoduché a ľahké používanie dojčenskej fľaše Natural

Philips AVENT dojčenská fľaša Natural má veľmi jednoduché používanie a jednoduché čistenie. Hrdlo fľaše je širšie, teda aj nalievanie a čistenie je oveľa jednoduchšie. Zmontovať fľaštičku zvládnete behom pár sekúnd, je zložená len z niekoľkých dielov, ktoré sú upravené pre rýchlu a jednoduchú montáž. Tvar fľaštičky je navrhnutý tak, aby aj detské ručičky ju boli schopné uchopiť a to zo všetkých strán. Viečko fľaše Natural tesne prilieha, nemusíte mať teda obavy z vylievanie obsahu fľaštičky bez toho aby ste použili tesniace viečka. 

Parametre a špecifikácia

Objem
260 ml Hotovo!
Počet kusov
4 ks Hotovo!

Objem

Objem
260 ml Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
4 ks Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips AVENT Darčekový set Natural Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AVENT Dárkový set Natural.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií