AlzaPlus+ drogerie MPLA316412

Philips AVENT SCD560/ 00

Zobraziť katalóg
Philips AVENT SCD560/ 00
4,6 217 hodnotení
Detská pestúnka s technológiou DECT, dosah až 330 m, napájanie sieť aj batéria, 120-kanálový automatický prenos, nočné svetielko pri detskej jednotke
Kód:  EAZ4001p Produktové číslo:  8710103610786 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips AVENT SCD560/ 00

Digitálna elektronická pestúnka Philips Avent SDC560/00 s kvalitným obojstranným prenosom zvuku bez presluchov, ktorý vám uľahčí monitorovanie vášho dieťa vo dne iv noci. Vďaka unikátnej technológii DECT budete mať vždy zaistený vysoko kvalitný, krištáľovo čistý zvuk. Budete počuť každé zasmiatie aj plakanie vášho dieťaťa. Táto elektronická opatrovateľka je ideálnym pomocníkom pre dokonalý prehľad o vašom dieťati a pre jeho bezpečný spánok. Pre prenos signálu máte na výber 120 automaticky ladených kanálov. Napájať opatrovateľku možno priamo z elektrickej siete alebo z akumulátora. Prítomný je aj indikátor vybitia batérie.

Dosah až 330 metrov

Signál opatrovateľky dosiahne až do 330-tich metrov vo vonkajšom prostredí a do 50-tich metrov v budove. Poskytuje vám maximálnu slobodu pohybu. Ak sa predsa len dostanete mimo jej dosahu, je tu praktické výstražné znamenie.

Krištáľovo čistý zvuk

Vďaka unikátnej technológii DECT budete mať vždy zaistený vysoko kvalitný, krištáľovo čistý zvuk. Ak budete mať šťastie tak aj prvé slovko.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Bezdrôtový, obojstranný prenos zvuku

Dosah:
Až 330 metrov

Funkcie a vlastnosti:
Elektronická pestúnka s technológiou DECT s kvalitným obojstranným prenosom zvuku bez presluchov
Vysielač sa aktivuje, pokiaľ hlasitosť prekročí určitú hranicu
Dosah vo voľnom priestore až 330 metrov
Rodičovská jednotka je vybavená akumulátorom
120 kanálový automatický prenos
Svetelná signalizácia zvuku
Digitálny systém kontroly "mimo dosahu"
Nočné svetielko u detskej jednotky
Nočné svetlo
Meranie teploty
Úsporný EKO mód

Doba nabíjania:
18 hod

Rozmery:
220 x 156 x 94 mm

Farebné prevedenie:
Biela

Napájanie:
220 V, 50 Hz
Zo siete iz batérie

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dosah
330 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Technológia DECT, Eco režim, Nočné videnie Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: Pampers Premium Care 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,lze u modelu 506 nebo 560 použít nabíjecí baterie v obou stanicích? Děkuji.

Dobrý den, lze použit dobíjecí baterie do chuvicky scd560? Tím myslím ,ze si baterie nabiju v nabijecce a dam je tam ,oproti normálním tuzkovym bateriim, které se nedobiju a mají 1,5V mají ty které si dobíjí 1,2V. Děkuji za odpověď

Dobrý den,máme chůvu Philips AVENT SCD560/00. Dá se k rodičovské stanici koupit akumulátor, nebe se dají použít dobíjecí baterie? Původní jsme zřejmě vyhodili. Děkuji Haufer

Dobrý den, mám dotaz. Má tato chůvička akumulátor? Děkuji.

Dobry den, v momente, kdy dite zabreci ci projevi zvuk, tak se objevi signalizace na rodicovske jednotce. Jak to bude vypadat? A pak hlavne, jak bude reagovat ta cast u ditete? Nechci, sby to vypavalo nejake zvuky, brneni ci svetlo. Dekuju

Dobrý den, prosím o radu chceme poridit detskou chůvičku a potřebovala bych, aby byly dvě detske jednotky a jedna rodičovska..Je to vubec možné, dokoupit jen detskou jednotku a sparovat? Děkuji za odpověď Tomandlová

Dobrý den, prosím jake nabíjecí baterie mi doporucite do rodičovské jednotky. Dekuji

Dobry den, chcel by som sa spytat ci mozu bez problemov fungovat 2 druhy domácich pestunok o jedneho vyrobcu (Philips AVENT SCD506 / 52 a SDC560 / 00 ) aby sa navzájom neovplyvnovali ?

Dobrý den, vlastníme již 1x tuto chůvičku a rádi bychom ji pořídili pro naše druhé děťátko. Prosím o informaci, zda jsou jednotky zaměnitelné nebo jsou vždy spárované pouze ty v jedné sadě zakoupené?

Dobry den,co znamena symbol se sněhovou vložkou u tohoto modelu?

12
Diskusia a poradňa k Philips AVENT SCD560/ 00
Príslušenstvo pre Philips AVENT SCD560/ 00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AVENT SCD560/00. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips AVENT SCD560/00.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií