Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips AVENT SCD721

Zobraziť katalóg
Philips AVENT SCD721
5 1 hodnotení
Detská pestúnka klasická (audio), dosah 330 m, prenos zvuku prebieha digitálne, rodičovskú jednotku napája sieť (230 V) a batéria, detskú jednotku napája batéria, senzor teploty, obojstranný prenos, vibračné upozornenie, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie, technológia DECT, eco režim, osvetlenie a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  BABY4874 Produktové číslo:  8710103849094 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips AVENT SCD721

Doprajte si chvíľu pokoja a zabezpečte neustále monitorovanie detskej postieľky vášho potomka. Philips AVENT SCD721 je detská pestúnka, ktorá dokáže prenášať len zvuk, ide teda o štandardnú pomôcku pre mamičky. Prenos zvuku je realizovaný digitálne a ľahko dosiahne až do 330 m. Táto detská pestúnka je vybavená hneď niekoľkými kanálmi a vysiela na vyššej frekvencii, spoľahlivo ju tak využijete najmä v mestách, kde inak môže byť signál veľmi rušený. Ak sa však náhodou ocitnete mimo signálu, pestúnka sa akustickým tónom pripomenie. Zdroj, ktorý dopĺňa energiu rodičovskej jednotke je sieť (230 v) a batéria. Poskytovateľom energie pre detskú pestúnku je batéria. Ak s deťmi tiež občas niekam prechádzate, môžete vďaka batériovému napájaniu používať pestúnku kedykoľvek je potreba. Keby došlo k vybitiu batérie, pestúnka vás včas upozorní. Na okraji záujmu nezostáva ani pekný dizajn, vďaka ktorému nebude pestúnka váš interiér nijako narušovať.

Zásadné funkcie detskej pestúnky Philips AVENT SCD721

  • Klasická pestúnka pre perfektný dohľad nad bábätkom
  • Digitálny prenos zvuku
  • Dosah signálu až 330 m
  • Zdroj rodičovskej časti detskej pestúnky: Sieť (230 V) a Batéria
  • Napájanie druhej (detskej) jednotky: Batéria
  • Elegantný dizajn

Funkcie detskej pestúnky Philips AVENT

S modernými technológiami prichádza aj veľa vychytávok, ktoré dopĺňajú hlavnú funkciu pestúnky. Prístroju nechýba ani režim obojstranného prenosu. Ak teda bábätko zaplače, môžete sa tak k dieťaťu prihovárať na diaľku a utíšiť ho. Šikovná funkcia uspávania povyšuje túto pestúnku na všestranného pomocníka. Prístroj je tak nepostrádateľný nielen pre kontrolu bábätka, ale dokonca je mu schopný pustiť aj uspávanku pred spaním.

Parametre a špecifikácia

Chod a napájanie

Batérie súčasťou balenia
Nie Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
330 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Batéria Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Senzor teploty, Obojstranný prenos, Vibračné upozornenie, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Technológia DECT, Eco režim, Osvetlenie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

musi byt jen baterie nabijeci?

Dobrý den je možnost tam nastavit čeština?

Diskusia a poradňa k Philips AVENT SCD721
Príslušenstvo pre Philips AVENT SCD721 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AVENT SCD721.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií