PET AlzaBoxy Q1

Philips AVENT Smart detský monitor SCD860/52

Zobraziť katalóg
Philips AVENT Smart detský monitor SCD860/52
4,0 1 hodnotení
Detská pestúnka rozlíšenie 720p HD (1280×720), 2× digitálny zoom, kamera 1,3 Mpx, technológie SafeConnect, Wi-Fi/3G/4G, funkcia spätného hovoru, nastaviteľný uhol sledovania, 10 uspávaniek, farebné nočné svetlo, kompatibilita s vybranými modelmi iPad/iPod/iPhone, kodek H.264
Kód:  EAZ4001s Produktové číslo:  8710103658641 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips AVENT Smart detský monitor SCD860/52 Predaj skončil

Philips AVENT Smart detský monitor SCD860/52

Spája vás s vaším dieťaťom, nech ste kdekoľvek

Inteligentná elektronická opatrovateľka uGrow vám umožňuje dávať pozor na vaše dieťatko, nech už ste kdekoľvek. Aplikácia automaticky prepína medzi sieťami a optimalizuje kvalitu zvuku a videa, aby ste mali vždy čo najlepšie spojenie s vaším dieťaťom.

Mobilné aplikácie pre dokonalý prehľad

Podpora pripojenia viacerých kamier

Výber z 10 uspávaniek

vypnuté
Philips AVENT SCD860

Mobilná aplikácia uGrow

Pestúnka používa vysoko kvalitnú HD kameru, ktorú ľahko prepojíte s vašim smartfónom alebo tabletom prostredníctvom prehľadnej aplikácie. Získate tak nepretržitý dohľad nad bezpečím vášho dieťatka, nech ste kdekoľvek! Kamera je vybavená funkciou digitálneho zoomu a nastaviteľným uhlom sledovania a je vhodná ako pre denné, tak i nočné sledovanie.

Pokojný a spokojný spánok

Dieťatko je možné pozorovať až na troch zariadeniach súčasne, takže sa o zábery bábätka môžete podeliť aj s vašimi blízkymi. Opatrovateľka Philips AVENT je vybavená funkciou spätného hovoru pre pohodlnú komunikáciu s dieťaťom. K dispozícii je tiež desať uspávaniek a farebné nočné svetlo, ktoré vašu ratolesť dokonale upokojí.

vypnuté
Philips AVENT SCD860
vypnuté
Philips AVENT SCD860

Nastavenie podľa vašich potrieb

Inteligentná elektronická opatrovateľka Philips je vybavená vstavaným snímačom, ktorý sleduje vlhkosť, teplotu i zvuk v izbe vášho dieťaťa, čo vám umožní vytvoriť a udržiavať to najlepšie prostredie pre jeho zdravý spánok. Všetky nastavenia a upozornenia zariadení či aplikácie možno plne prispôsobiť podľa vašich vlastných preferencií.

vypnuté
Philips AVENT SCD860

Dokonalá ochrana vášho dieťatka

vypnuté
uGrow

Funguje vo všetkých sieťach a poskytuje optimálne pripojenie

Aplikácia inteligentná elektronická opatrovateľka uGrow využíva technológiu SafeConnect a funguje naprieč sieťami (3G/4G/Wi-Fi). Aplikácia automaticky nastaví príslušnú šírku pásma, aby zabezpečila optimálne spojenie s vaším dieťaťom. Ak sa kvalita vášho pripojenia zníži, aplikácia tomu automaticky prispôsobí kvalitu zvuku a obrazu. Ak dôjde k prerušeniu internetového pripojenia, elektronická pestúnka sa bude nepretržite pokúšať pripojiť a upozorní vás, ak sa pripojenie nebude dariť obnoviť.

vypnuté
připojení více kamer

Podporuje pripojenie viacerých snímajúcich kamier, takže môžete pozvať aj svojich blízkych

Pripojenie je kompletne zabezpečené a súkromné. Máte možnosť pozvať na sledovanie aj svojich blízkych. Umožňuje vytvoriť až 10 účtov s nastavením súkromia, takže môžete určiť, či a kedy sa môžu pripojiť ďalší sledujúci. Aplikácia podporuje až 10 kamier a až 3 sledujúcich súčasne cez jednu kameru.

vypnuté
720p HD

Rozlíšenie v kvalite až 720p HD pre denné a nočné sledovanie

Majte svoje dieťa na očiach (a ušiach) vo dne v noci. Kamera ponúka vynikajúcu kvalitu zvuku a obrazu s rozlíšením až 720p HD pre denné aj nočné sledovanie. Vo dne v farebnom a v noci v infračervenom čiernobielom zobrazení.

vypnuté
spotřeba energie

Režim na pozadí so zníženou spotrebou energie

Aplikáciu je možné používať buď aktívne, alebo v režime na pozadí, ak práve používate telefón či tablet k iným veciam. V režime na pozadí bude mať aplikácia nižšiu spotrebu energie, ale upozorní vás, keď začne dieťa plakať. Vďaka tomu sa dozviete, že vaše dieťa plače, aj keď aktívne používate inú aplikáciu.

vypnuté
Individuální nastavení

Upravte si nastavenia sledovania podľa svojho

Všetky nastavenia a upozornenia tejto elektronickej opatrovateľky a aplikácie možno plne prispôsobiť, takže si môžete zvoliť príjem informácií presne tak často a v takej podobe, ako si predstavujete. Navyše je možné nastaviť funkcie výrobku na ľubovoľný čas a ľubovoľným spôsobom, či už ide o farbu nočného svetla alebo konkrétnu uspávanku.

vypnuté
Výběr ukolébavek

Výber uspávaniek pre pokojný a spokojná spánok

Dieťa môžete uspať jednou z 10 uspávaniek. Prehrávajte uspávanky z kamery priamo v detskej izbe alebo ju ovládajte diaľkovo pomocou aplikácie. Je možné nastaviť časovač a určiť, kedy bude hrať ktorá pieseň.

vypnuté
Barevné noční světlo

Farebné nočné svetlo upokojí vaše dieťa k spánku

Pomocou farebného nočného svetla môžete vytvoriť príjemné a upokojujúce prostredie, ktoré dieťa pohodlne uspí. Zapnite nočné svetlo na kamere priamo v detskej izbe alebo ju ovládajte diaľkovo pomocou aplikácie. Je možné nastaviť farbu svetla a určiť, kedy bude svietiť.

vypnuté
Uklidňující funkce zpětného hovoru

Upokojujúce funkcia spätného hovoru

Upokojte a utíšte dieťa svojím hlasom prostredníctvom aplikácie, nech ste kdekoľvek.

vypnuté
Sledování a nahrávání vlhkosti a teploty

Sledovanie a nahrávanie vlhkosti a teploty v miestnosti

Inteligentná elektronická opatrovateľka Philips je vybavená vstavaným snímačom, ktorý sleduje a nahráva vlhkosť, teplotu a zvuk v izbe vášho dieťaťa. Navyše môžete prispôsobiť prahové hodnoty týchto údajov, čo vám umožní vytvoriť a udržiavať to najlepšie prostredie pre zdravý spánok.

vypnuté
Rychlý snímek

Rýchly snímok pre zachytenie výnimočných okamihov života dieťaťa

Nenechajte si nič ujsť, ani keď vaše maličké spí. Funkcia Snímka vám ponúka možnosť zachytiť všetky tieto mimoriadne okamihy.

Parametre a špecifikácia

Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!
Funkcie
Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S WiFi pripojením, Senzor teploty, Senzor vlhkosti, Obojstranný prenos, Eco režim, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!

Vlastnosti

Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S WiFi pripojením, Senzor teploty, Senzor vlhkosti, Obojstranný prenos, Eco režim, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímá mne, zda se mohu k chuvičce připojit kdekoliv, např jsem v práci, chůvička je doma na wifi. lze přes mobilní data se připojit a divat se na mimino?

Dobrý den, chápu smysl chytré chůvičky, mám ale jeden praktický dotaz. Jak řešit situaci, kdy vezmeme miminko na výlet mimo domov, a tedy mimo dosah domácí WiFi. Jsme na hotelu bez WiFi, sedíme v pokoji vedle pokoje, kde mimčo spí. Lze tuto situaci řešit touto chůvičkou?

Dobry vecer. Dostala som tuto kameru na vianoce ako darcek .V prvy den ju manzel aktivoval vsetko fungovalo ako malo cez mobilny telefon a druhy den rano uz zial nesla pripojit s mobilom neviem ci je chyba v signale ale zial mi vobec nefunguje co s tym treba robit? Dakujem

Diskusia a poradňa k Philips AVENT Smart detský monitor SCD860/52
Príslušenstvo pre Philips AVENT Smart detský monitor SCD860/52 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AVENT Smart dětský monitor SCD860/52. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips AVENT Smart baba monitor SCD860/52.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií