AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Pikatec na kuchyne

Zobraziť katalóg
Pikatec na kuchyne
Nanokozmetika – sada nanokozmetiky PIKATEC na ošetrenie kuchýň a ďalších častí domácností, obsahuje ochranné politúry na keramické povrchy a dlažby (obklady vrátane špár), na lakované povrchy skriniek a pracovných dosiek, ochranu nerezových materiálov, je vhodná aj na ošetrenie vodovodných batérií a ochranu sklo-keramických varných dosiek; celkovo vystačí na 28 m2
Kód:  AUPR257820 Produktové číslo:  8594178090915 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pikatec na kuchyne Predaj skončil

Pikatec na kuchyne

Spoločnosť Pikatec prináša sadu nano kozmetiky Kitchen Home Pack, ktorá slúži na upratovanie takmer celej domácnosti. Sada je určená na ochranu keramických, lakovaných aj antikorových povrchov. S jej pomocou ľahko ošetríte napríklad vodovodné batérie či sklo-keramické dosky. Sada jezložená zo 4 ochranných prostriedkov, odmasťovacieho prípravku a čistiaceho prostriedku. Prostriedky vytvárajú odolný tenký film s dlhotrvajúcim účinkom a ochranou voči UV žiareniu. Odporúčaná plocha pre ošetrenie touto sadou je 28 m2. So sadou nano kozmetiky Pikatec Kitchen Home Pack docielite precízne upratovanie takmer celej domácností.

Kľúčové vlastnosti sady Pikatec Kitchen Home Pack

  • Sada je zložená z odmasťovacieho prípravku, čističa a 4 ochranných prostriedkov
  • Ochranné prostriedky vytvárajú tenký film s odolnosťou voči UV žiareniu
  • Sada Kitchen Home Pack je určená na precíznu ochranu väčšiny povrchov v domácnosti
  • Jednoduchá údržba ošetrených povrchov
  • Prostriedky znižujú riziko vzniku plesní a baktérií
  • Precízne ošetrenie povrchu pre dlhotrvajúci účinok
  • Praktické balenie vystačí na plochu 28 m2 
  • Zvyšuje pevnosť a odolnosť povrchov
  • Sada obsahuje rukavice, utierku z mikrovlákien, 2 aplikačné utierky a hubku

Široká škála využitia

Sada Kitchen Home Pack obsahuje 4 ochranné prostriedky. Každý z ochranných prostriedkov je určený na špecifický druh materiálu, takže ľahko ochránite lak, keramiku, antikoroaj i sklokeramiku. S touto sadou ste schopní behom krátkej chvíle ošetriť takmer všetky povrchy vo vašej domácnosti.

Bohaté príslušenstvo

Balenie nanokozmetiky Kitchen Home Pack poskytuje veľké množstvo príslušenstva. K dispozícii máte 2 aplikačné utierky, hubku, utierku z mikrovlákien a rukavice. Toto príslušenstvo vám výrazne uľahčí aplikáciu ochranných prípravkov, takže počas krátkej chvíle docielite dokonalé výsledky.

Jednoduchá aplikácia

Nanesenie prípravku sa vykonáva prostredníctvom 4 jednoduchých krokov. Povrch je najskôr nutné dôkladne vyčistiť a odmastiť. Následne naneste ochrannú politúru Pikatec, nechajte 30 minút pôsobiť, a potom rozleštite pomocou handričky. Vždy si prečítajte aktuálny návod.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Do kuchyne, Do kúpeľne, Na podlahu, Univerzálne Hotovo!
Objem
0,39 l (390 ml) Hotovo!

Určenie

Určenie
Do kuchyne, Do kúpeľne, Na podlahu, Univerzálne Hotovo!

Objem

Objem
0,39 l (390 ml) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec na kuchyně. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pikatec konyha.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií