AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Pikatec na ochranu lakovaných povrchov

Zobraziť katalóg
Pikatec na ochranu lakovaných povrchov
Nanokozmetika – sada nanokozmetiky na prípravu a ochranu všetkých lakovaných povrchov, ide predovšetkým o vnútorný a vonkajší lakovaný nábytok, klavírové laky, lakované plechy, lakované okná, schodiská, lakované časti kúpeľne, kuchynské zostavy s efektom vysokého lesku, lakované podlahy a podobne
Kód:  AUPR257818 Produktové číslo:  8594178091424 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pikatec na ochranu lakovaných povrchov Predaj skončil

Pikatec na ochranu lakovaných povrchov

Sada nanokozmetiky Pikatec na ochranu lakovaných povrchov je určená na údržbu nábytku, kuchynských zostáv, podláh alebo schodiska. Sada je zložená z odmasťovacieho prípravku Nano Degreaser & Polisher s objemom 50 ml a prostriedku Nano Protect Painted Surface s objemom 30 ml. Táto kombinácia sa postará o spevnenie lakovaného povrchu a vytvorí na ňom ochrannú vrstvu, ktorá obmedzí ukladanie nečistôt a výrazne uľahčí jeho údržbu. Odporúčaná plocha pre ošetrenie touto sadou je 6 m2. Pre zvýšenie účinnosti je možné tieto prípravky kombinovať s ďalšími výrobkami Pikatec, vďaka čomu docielite ešte lepší výsledok.

Kľúčové vlastnosti sady na ochranu lakovaných povrchov Pikatec

  • Ochranná sada obsahuje odmasťovací prípravok a ochranný prostriedok
  • Ideálna na údržbu nábytku, kuchynských zostáv, podláh alebo schodiska
  • Jednoduchá aplikácia
  • Nano Degreaser & Polisher s objemom 50 ml na odmastenie a rozleštenie
  • Nano Protect Painted Surface s objemom 30 ml na ochranu ošetrovaného povrchu
  • Praktické balenie vystačí na plochu 6 m2 
  • Dokonale vyhladí a uzavrie povrch lakovaného materiálu
  • Dlhotrvajúci účinok nanokozmetiky Pikatec

Nano Degreaser & Polisher (50 ml)

Tento prípravok dokonale odstraňuje mastnoty, vďaka nanočasticiam, ktoré prenikajú do pórov povrchu a eliminujú tak mastnoty v jeho štruktúre. Ide o odmasťovač a rozlešťovač, ktorý slúži na finálne odmastenie povrchu pred aplikáciou prostriedku Nano Protect Painted Surface.

Nano Protect Painted Surface (30 ml)

Lakované povrchy sú mäkké a veľmi náchylné na poškodenie. Postupom času tieto povrchy blednú a horšie sa udržujú. Nano Protect Painted Surface vytvára na povrchu tvrdú a pružnú vrstvu, ktorá povrch laku vyhladí a uzavrie, vďaka nanočasticiam oxidov kremíka a zirkónu. Ošetrená plocha je odolnejšia voči poškodeniu a prachové častice zostávajú na povrchu materiálu, takže je možné ich jednoducho odstrániť.

Jednoduchá aplikácia

Nanesenie prípravku sa vykonáva prostredníctvom 4 jednoduchých krokov. Povrch je najskôr nutné dôkladne vyčistiť a odmastiť. Následne naneste ochrannú politúru Pikatec, nechajte 30 minút pôsobiť, a potom rozleštite pomocou handričky. Vždy si prečítajte aktuálny návod. Povrchy ošetrené nanokozmetikou Pikatec sú hladšie a odolnejšie voči poškodeniu. Na údržbu povrchov postačí iba suchá či navlhčená utierka z mikrovlákien. S ňou všetky nečistoty ľahko zotriete, takže budú ošetrené povrchy vyzerať stále ako nové a na upratovanie nebudete potrebovať žiadnu ďalšiu chémiu.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Na nábytok, Do kuchyne, Na podlahu Hotovo!
Objem
0,05 l (50 ml) Hotovo!

Určenie

Určenie
Na nábytok, Do kuchyne, Na podlahu Hotovo!

Objem

Objem
0,05 l (50 ml) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec na ochranu lakovaných povrchů. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pikatec festett felületek védelmére.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií