Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 MPLA318265

PILATEN Black mask 60 g

Zobraziť katalóg
PILATEN Black mask 60 g
4,6 9 hodnotení
Pleťová maska zlupovacia, účinok: rozjasňujúci a čistenie, typ pleti: mastná, normálna, problematická a zmiešaná - 64,83 €/1 kg
Kód:  PLK566 Produktové číslo:  6956219101196

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PILATEN Black mask 60 g Predaj skončil

PILATEN Black mask 60 g

Pleťová zlupovacia maska PILATEN Black mask patrí medzi kozmetické prípravky kórejskej značky, ktorej tvárové masky z prírodných látok sa stali celosvetovým hitom. Použitie čiernej pleťovej masky vám zaistí hĺbkové vyčistenie pleti, dokonalé odstránenie odumretých kožných buniek a čiernych bodiek. Veľmi efektívne čistenie pleti vám pomôže nielen predchádzať vzniku akné, ale vďaka účinnému zloženiu zlupovacej masky poskytnete vašej pleti tiež výbornú výživu a hydratáciu. Stačí 15 minút a nanesená maska vytvorí na pokožke film, ktorý na seba naviaže všetky nečistoty. Tie potom z pleti odstránite jednoducho spoločne s maskou. Vaša pleť bude čistá, jemná a bez viditeľných pórov. Aj bábätká vám ju budú závidieť.

Kľúčové vlastnosti čiernej pleťovej zlupovacej masky PILATEN Black mask

  • Prírodná kozmetika kórejskej značky, ktorá sa stala celosvetovým hitom
  • Pleťová zlupovacia maska PILATEN Black mask s obsahom bambusového uhlia
  • Prírodná kozmetika na šetrné ale hĺbkové čistenie pleti
  • Dokonalé odstránenie odumretých kožných buniek a čiernych bodiek
  • Čierna maska Pilaten na hĺbkové vyživenie a prejasnenie pleti
  • Maska zložená z prírodných aktívnych látok (extrakt z ovsa, grepu, vitamín A, E a B5 ...)
  • Obsiahnuté bambusové uhlie na odstránenie nadbytočného kožného mazu a nečistôt z pokožky
  • Okamžitý efekt, zachytenie všetkých nečistôt usadených v póroch
  • Black mask na krásnu, čistú, jemnú pleť bez čiernych bodiek

Aktívne látky:

  • Bambusové uhlie – hĺbkovo čistí pleť, aktívne látky bambusového uhlia absorbujú nadbytočný kožný maz aj všetky nečistoty z pokožky
     
  • Ovsený výťažok – účinne pomáha regenerácii, spevneniu a zároveň zjemneniu, hydratácii a tonizácii pokožky, ovsené klíčky dodávajú pleti elasticitu a zamatovú jemnosť, pleť bude pôsobiť zdravým, oddýchnutým dojmom
     
  • Grepový olej – zosvetľuje póry a zvyšuje prirodzenú ochranu pokožky, zabezpečuje správnu funkciu mazových žliaz, pravidelným používaním masky Pilaten dochádza k zredukovaniu množstva a veľkosti čiernych bodiek na minimum
     
  • Provitamín B5 – liečivo pôsobí na pleť, pomáha ju príjemne vyhladiť a hydratovať, upokojiť a zmierniť podráždenie, odstrániť zápaly

Zloženie:
Aqua, Polyvinyl Alcohol, Glycerín, Propylene Glycol, Collagen, Diazolidinyl Urea, CI 28440, Parfum

Spôsob použitia:

  1. Dôkladne si vyčistite tvár pomocou vášho obľúbeného čistiaceho prípravku a pleť osušte.
  2. Položte na pleť nahriaty uterák a nechajte teplo z neho pôsobiť asi 5 minút. Pleť zmäkne a bude pripravená na správnu aplikáciu pleťovej masky.
  3. Opatrne naneste masku na celú tvár alebo len na T-zóny. Konzistencia pleťovej masky je tekutá a pomerne lepivá. Pri nanášaní dajte pozor, aby ste si neušpinili oblečenie. Masku naberajte v primeranom množstve. Nanášajte ju v silnejšej vrstve, aby sa dala po zaschnutí jednoducho olúpať.
  4. Nechajte pôsobiť 15 – 20 minút kým maska úplne nezaschne a nevytvorí sa z nej kompaktný film. Maska sa začne sťahovať. Zlúpnite masku od spodnej časti tváre smerom nahor. Tvár opláchnite studenou vodou.
  5. Na dosiahnutie najlepších výsledkov používajte 1 – 2-krát týždenne. V prípade vzniku podráždenia pokožky prestaňte používať.

Upozornenie pre spotrebiteľov:
Ak masku používate prvýkrát, vyskúšajte ju najprv na pár minút na vnútornej strane predlaktia. Ak nezaznamenáte žiadnu negatívnu reakciu, môžete ju použiť bez obáv na tvár. V prípade negatívnej reakcie ako začervenanie a pod., masku na tvár nepoužívajte.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
60 g (0,06 kg) Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Oblasť použitia
Tvár Hotovo!
Typ
Zlupovacia Hotovo!
Typ pleti
Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
60 g (0,06 kg) Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Oblasť použitia
Tvár Hotovo!

Typ

Typ
Zlupovacia Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná Hotovo!

Účinok

Účinok
Rozjasňujúci, Čistenie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PILATEN Blackhead Extraction Mask 60 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PILATEN Black mask 60 g.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií