Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaBoxy Q1 Opaľovacie prípravky

PILATEN White mask 75 g

Zobraziť katalóg
PILATEN White mask 75 g
Pleťová maska zlupovacia, účinok: hydratačný, vyživujúci, proti vráskam a čistenie, typ pleti: citlivá, mastná, normálna, problematická, zmiešaná a suchá - 65,73 €/1 kg
Kód:  PLK567 Produktové číslo:  6956219101370

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PILATEN White mask 75 g Predaj skončil

PILATEN White mask 75 g

Pleťová zlupovacia maska PILATEN White mask patrí medzi kozmetické prípravky kórejskej značky, ktorej tvárové masky z prírodných látok sa stali celosvetovým hitom. Použitie bielej pleťovej masky vám zaistí hĺbkové vyčistenie pleti, dokonalé odstránenie odumretých kožných buniek a čiernych bodiek. Veľmi efektívne čistenie pleti vám pomôže nielen predchádzať vzniku akné, ale vďaka účinnému zloženiu zlupovacej masky poskytnete vašej pleti tiež výbornú výživu a hydratáciu. Stačí 15 minút a nanesená maska vytvorí na pokožke film, ktorý na seba naviaže všetky nečistoty. Tie potom z pleti odstránite jednoducho spoločne s maskou. Vaša pleť bude čistá, jemná a bez viditeľných pórov. Aj bábätká vám ju budú závidieť.

Kľúčové vlastnosti biele pleťovej zlupovacej masky PILATEN White mask

  • Prírodná kozmetika kórejskej značky, ktorá sa stala celosvetovým hitom
  • Pleťová zlupovacia maska PILATEN White mask s obsahom bieleho ílu
  • Prírodná kozmetika na šetrné ale hĺbkové čistenie pleti
  • Dokonalé odstránenie odumretých kožných buniek a čiernych bodiek
  • Biela ílová maska Pilaten na hĺbkové vyživenie a hydratáciu pleti
  • Maska zložená z prírodných aktívnych látok (biely íl, aloe vera, výťažok z kaktusu ...)
  • Obsiahnutý biely íl na odstránenie nadbytočného kožného mazu z pokožky
  • Kyselina hyalurónová na výnimočnú hydratáciu a vyhladenie pleti
  • White Clay Mask na krásnu, čistú, jemnú pleť bez viditeľných pórov

Aktívne látky:

  • Extrakt z bieleho ílu – má výborné čistiace, upokojujúce a zmatňujúce účinky, dokáže účinne absorbovať z pokožky nadbytočný kožný maz i nečistoty, pomáha odstrániť odumreté kožné bunky, vyhladzuje pleť a čistí póry
  • Výťažok z kaktusu – vyhladzuje pokožku
  • Gél z Aloe Vera – má zvlhčovacie, upokojujúce a hydratačné účinky (viaže na seba vlhkosť), obsahuje polysacharidy, enzýmy, vitamíny A, B, C a E, minerály, stopové prvky, aminokyseliny, jantárovú a salicylovú kyselinu, je vhodný na všetky typy pleti vrátane citlivej, funguje ako antioxidant, zlepšuje regeneráciu
  • Kyselina hyalurónová – má skvelé antioxidačné vlastnosti a protizápalové účinky, patrí k dôležitým zložkám potrebným na regeneráciu pokožky, je schopná viazať vodu a to až na 4 000-násobok vlastnej váhy, zaisťuje pleti neprekonateľnú hydratáciu a jemnosť, pôsobí na stimuláciu a rast nových buniek a tým obmedzuje tvorbu vrások, zlepšuje pevnosť a pružnosť pleti, zmäkčuje a vyhladzuje pokožku, zjednocuje tón pleti

Zloženie:
Aqua, Distarch Phosphate, Butylene Glycol, Sodium Lauroyl Collagen Amino Acids, Dimethyl acrylamide/Sodium acryloyldimethyltaurate Crosspolymer, Niacinamide, Kaolin, Bentonite, Hyaluronic acid, Opuntia dillenii Extract, Aloe Yohjyu Matsu Ekisu, Hydrolyzed Collagen, Imidazolidinyl Urea, Parfum

Spôsob použitia:

  1. Dôkladne si vyčistite tvár pomocou vášho obľúbeného čistiaceho prípravku a pleť osušte.
  2. Položte na pleť nahriaty uterák a nechajte teplo z neho pôsobiť 1 až 2 minúty. Pleť zmäkne a bude pripravená na správnu aplikáciu pleťovej masky.
  3. Opatrne naneste masku na celú tvár alebo len na T-zóny.
  4. Nechajte pôsobiť 15 – 20 minút kým maska úplne nezaschne a nevytvorí sa z nej kompaktný film. Zlúpnite masku od spodnej časti tváre smerom nahor. Tvár opláchnite studenou vodou.
  5. Na dosiahnutie najlepších výsledkov používajte 1 – 2-krát týždenne. V prípade vzniku podráždenia pokožky prestaňte používať.

Upozornenie pre spotrebiteľov:
Ak masku používate prvýkrát, vyskúšajte ju najprv na pár minút na vnútornej strane predlaktia. Ak nezaznamenáte žiadnu negatívnu reakciu, môžete ju použiť bez obáv na tvár. V prípade negatívnej reakcie ako začervenanie a pod., masku na tvár nepoužívajte.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
75 g (0,08 kg) Hotovo!
Typ
Zlupovacia Hotovo!
Typ pleti
Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Proti vráskam, Čistenie Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
75 g (0,08 kg) Hotovo!

Typ

Typ
Zlupovacia Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Proti vráskam, Čistenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PILATEN White Mask 75 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PILATEN White mask 75 g.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií