AlzaPlus+ drogerie MPLA306807

Piz Buin In Sun Lipstick SPF30 4,9 g

Zobraziť katalóg
Piz Buin In Sun Lipstick SPF30 4,9 g
4,6 12 hodnotení
Balzam na pery , účinok: hydratácia, výživa a ochrana pred UV žiarením - 938,78 €/1 kg
Kód:  KSOP0123 Produktové číslo:  3574660679991

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Piz Buin In Sun Lipstick SPF30 4,9 g

Balzam na pery Piz Buin In Sun Lipstick SPF 30 s vanilkovou príchuťou je tyčinka na pery špeciálne vyvinutá pre ochranu pred intenzívnym slnkom. Tento jedinečný balzam poskytuje optimálnu hydratáciu vašim perám v horúcich letných dňoch alebo pri horských túrach, kde je slnko veľmi ostré. Dokáže spoľahlivo ochrániť vašu pleť pred prudkým slnkom a zároveň predchádza strate hydratácie vašich pier. Vytvára na perách jemný film a udržuje pokožku jemnú a hladkú. Prípravok je dermatologicky testovaný a je vhodný aj pre mužov.

Značka PIZ BUIN pochádza zo švajčiarskych Álp a prípravky tejto značky sú vhodné pre všetkých priaznivcov outdoorových aktivít, horskej turistiky a lyžovania, ale osvedčí sa napríklad aj pri odpočinku na plážach a pri bazénoch. Je vhodný a veľmi účinný aj ako prevencia pri každodennom pohybe po uliciach miest. PIZ BUIN je zárukou potrebnej ochrany, ktorú potrebujete pri pobyte na slnku, a zároveň prostriedkom na získanie krásneho a prirodzene zdravého vzhľadu.

Pery sú veľmi citlivou časťou tváre a nepriaznivé podmienky môžu zapríčiniť ich vysušeniu, popraskaniu, odlupovanie jemnej kožičky alebo dokonca tvorbu pľuzgierov a oparov. Balzam na pery s príchuťou vanilky obsahuje vysoký ochranný faktor proti slnečnému žiareniu a vitamín E. Tento kozmetický prípravok chráni pleť nielen pred prudkým slnkom, ale zároveň predchádza aj strate hydratácie pier. Rozmaznávajte vaše pery luxusným balzamom, aby boli krásne, zdravé a prirodzene hydratované aj v letných dňoch!

Aktívne látky:

  • Ochranný faktor SPF 30 chráni pery pred škodlivým slnečným žiarením.
  • Vitamín E pery vyživuje a predchádza predčasnému starnutiu pleti.


Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Použitie:
Naneste na pery 20 minút pred slnením a opakujte kedykoľvek budete mať pocit suchých pier.

Objem:
4,9 g

Zloženie:
[PR-010225], Hydrogenated Polyisobutene, Synthetic Wax, Polyisobutene, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Disteardimonium Hectorite, Tocopheryl Acetate, Alcohol, Aqua, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Vanillin, Hydrated Silica, Tocopherol

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
4,9 g (0 kg) Hotovo!
Účinok
Hydratácia, Výživa, Ochrana pred UV žiarením Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
4,9 g (0 kg) Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia, Výživa, Ochrana pred UV žiarením Hotovo!
Produktové línie: PIZ BUIN In Sun Lipstick 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Piz Buin In Sun Lipstick SPF30 4,9 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIZ BUIN In Sun Lipstick SPF 30 4,9 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Piz Buin In Sun ajakrúzs SPF30 4,9 g.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií