AlzaPlus+ drogerie MPLA318265

PRONTO Aerosol Wood Classic 300 ml

Zobraziť katalóg
PRONTO Aerosol Wood Classic 300 ml
5 2 hodnotení
Čistiaci prostriedok – odstraňuje prach, šmuhy a akékoľvek odtlačky
Kód:  OSV497 Produktové číslo:  5000204922547

PRONTO Aerosol Wood Classic 300 ml

Čistiaci prostriedok PRONTO Aerosol Wood Classic dokonale odstraňuje prach, šmuhy, odtlačky a ďalšie nečistoty z dreveného nábytku. PRONTO vo forme aerosólu dokáže vytvoriť a zabezpečiť vysoký a dlhotrvajúci lesk dreva bez šmúh. Prostriedok obsahuje antistatické zložky, ktoré zabraňujú opätovnému usadzovaniu prachu. PRONTOAerosol nie je vhodný na použitie na drevo bez povrchovej úpravy.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku PRONTO Aerosol Wood Classic

  • Na čistenie a ochranu dreveného nábytku
  • PRONTO Aerosol odstráni prach, šmuhy, odtlačky a ďalšie nečistoty
  • Antistatické zložky zabraňujú opätovnému usadzovaniu prachu
  • Zanechá drevený nábytok žiarivo lesklý
  • Možno použiť aj na čistenie povrchov z kovu a skla a na odstraňovanie prachu z elektroniky (okrem plazmových/LCD obrazoviek)

Návod na použitie:
Pred použitím si prečítajte text na etikete. Neotáčajte viečkom. Pred použitím pretrepte. Držte nádobku vo zvislej polohe a nastriekajte zo vzdialenosti 20 cm na čistený povrch. Vyleštite mäkkou suchou a čistou handričkou. Pri čistení malých plôch nastriekajte prípravok na handričku a povrch vyleštite.Nepoužívajte na LCD, plazma obrazovky, podlahy, vnútorný povrch vane a drevo bez povrchovej úpravy. Odporúča sa otestovať účinok prípravku na malom skrytom mieste.

Zloženie:
< 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, 5 – 15 % alifatické uhľovodíky, parfumy, limonene, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol

Upozornenie:
Nádoba je pod tlakom a pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Uchovávajte mimo dosahu detí. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. Neprepichujte alebo nespaľujte ani popoužití. Po manipulácii si starostlivo umyte ruky. Nevdychujte aerosóly. Používajte iba v dobre vetraných priestoroch. Zabráňte dlhotrvajúcemu kontaktu s pokožkou. 10 % hmotnosti náplne je horľavých.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na nábytok Hotovo!
Typ čističa
Sprej Hotovo!
Objem
0,3 l Hotovo!
Typ povrchu
Drevený Hotovo!
Vlastnosti
Antistatické, Proti prachu Hotovo!

Určenie

Určenie
Na nábytok Hotovo!

Typ

Typ čističa
Sprej Hotovo!

Objem

Objem
0,3 l Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Drevený Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Antistatické, Proti prachu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Proti prachu Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PRONTO Aerosol Wood Classic 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PRONTO Aerosol Wood Classic 300 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PRONTO Aerosol Wood Classic 300 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií