AlzaPlus+ děti AP+ plus nový vizuál

Pure Fiji Hydratačný telový sprej Bliss 207 ml

Zobraziť katalóg
Pure Fiji Hydratačný telový sprej Bliss 207 ml
Telový sprej pre rýchlu úľavu a hydratáciu pokožky, pre všetky typy pleti
Kód:  KSTE0220b

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pure Fiji Hydratačný telový sprej Bliss 207 ml Predaj skončil

Pure Fiji Hydratačný telový sprej Bliss 207 ml

Pure Fiji Hydratačný telový sprej Bliss je luxusný hydratačný telový sprej, ktorý je špeciálne vyvinutý pre všetky typy pokožky.Tento mimoriadny sprej prináša pre Vašu suchú pokožku úľavu s okamžitým účinkom.Ihneď Vašej pokožku hĺbkovo hydratuje a regeneruje, celkovo ju vyživuje a poskytuje jej dostatok potrebných vitamínov, znižuje pocity pnutia a začervenanie, účinne bojuje proti následnej strate vlhkosti pokožky, rozjasňuje, uvoľňuje, vyhladzuje a osviežuje Vašej pleť, chráni ju proti nepříznivosti vonkajších antioxidantov.

Aktívne látky:

Obsiahnuté vitamíny spolu s extrakty z mliečnych proteínov, sóje a mučenky Vašej pokožku okamžite intenzívne upokojí, hĺbkovo vyživia a zregenerujú.

Použitie:
Aplikujte podľa potreby na pokožku celého tela.

Účinky:
Výsledkom aplikácie je svieža, jemná a vláčna pokožka s dostatkom vitamínu a hydratácia, ktorá je uvoľnená, rozjasnená a nádherne prevoňaná Bliss.

Špecifikácia:

Výrobok je vhodný pre všetky typy normálne a suchej pokožky.
Obsah: 207 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pure Fiji Hydratační tělový sprej Bliss 207 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pure Fiji Hydratační tělový sprej Bliss 207 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií