PET AD homeoffice

RAID Prášok proti lezúcemu hmyzu 250 g

Zobraziť katalóg
RAID Prášok proti lezúcemu hmyzu 250 g
5 1 hodnotení
Odpudzovač hmyzu
Kód:  ODP067 Produktové číslo:  5000204693867 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RAID Prášok proti lezúcemu hmyzu 250 g Predaj skončil

RAID Prášok proti lezúcemu hmyzu 250 g

Raid prášok proti mravcom je vysoko účinný insekticídny prášok na usmrtenie mravcov a švábov. Jeho prednosťou je veľmi jednoduché použitie a rýchly účinok. Lezúci hmyz zneškodní už 1 minútu po kontakte. Pre efektívny zásah proti mravcom je ideálne nasypať prášok priamo do mraveniska, a ak to nie je možné, tak aspoň pred vstupmi, pozdĺž mravčích cestičiek, do štrbín, na schody alebo okenné rámy. Na likvidáciu ostatného lezúceho hmyzu prášok nasypte okolo štrbín. Nechajte suchý prášok ležať na mieste aplikácie. V prípade potreby aplikáciu po 12 týždňoch zopakujte.

Kľúčové vlastnosti

  • Insekticídny prášok na usmrtenie mravcov a švábov
  • Rýchly a dlhodobý účinok až 12 týždňov
  • Možno použiť aj ako preventívnu ochranu
  • Vhodné na použitie vnútri aj vonku
  • Jednoduchá aplikácia
  • Účinkuje už 1 minútu po kontakte

Zloženie:

Účinná látka: 0,05 g deltamethrinu v 100 g prípravku

Návod na použitie: Obal mierne pretrepte, odstráňte viečko a stlačte strany. Nádobku držte zľahka sklonenú smerom dole a ošetrovaný povrch jemne poprášte 3,5 g prášku/m. Nádobku uzavrite.

 

Varovanie:

Veľmi toxický pre vodné organizmy, môže spôsobiť dlhodobé nepriaznivé účinky vo vodnom prostredí. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevdychujte prach. Zabráňte kontaktu s očami. Nevylievajte do kanalizácie. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Používajte iba v dobre vetraných priestoroch. Používajte podľa návodu. Nepoužívajte na zvieratá. Nepoužívajte na povrchy, kde sú skladované, pripravované alebo konzumované potraviny. Pred aplikáciou odneste alebo zakryte potraviny, zariadenia k príprave potravín a riadu. Nepoužívajte na bytový textil. Pred použitím odstráňte alebo zakryte teráriá, akváriá a zvieracie klietky. Pri použití majte vypnutý vzduchový filter u akvária. Po použití si umyte ruky. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc ak sa objaví podráždenie. Pri nadýchaní odsuňte postihnutého od zdroja expozície. Zaistite lekárske ošetrenie ak sa objavia ťažkosti.

 

Parametre a špecifikácia

Parfumovanie
Bez parfumovania Hotovo!
Určenie
Proti mravcom, Proti švábom Hotovo!

Parfumácia

Parfumovanie
Bez parfumovania Hotovo!

Určenie

Určenie
Proti mravcom, Proti švábom Hotovo!
Poznámka:
» Všetky lapače hmyzu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RAID Prášok proti lezúcemu hmyzu 250 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RAID Prášek proti lezoucímu hmyzu 250g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RAID rovarirtó por mászó rovarok ellen 250 g.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií