AD homeoffice AlzaBoxy Q1

REDKEN Frizz Dismiss Shampoo 1 l

Zobraziť katalóg
REDKEN Frizz Dismiss Shampoo 1 l
Šampón určenie: pre ženy, typ vlasov: nepoddajné a krepovité, účinok: hladký účes, zloženie: bez sulfátov
Kód:  KSVL2698 Produktové číslo:  884486209672
REDKEN Frizz Dismiss Shampoo 1 l Predaj skončil

REDKEN Frizz Dismiss Shampoo 1 l

Unikátny uhladzujúci šampón na vlasy proti krepovateniu, ktorý si zamilujete hneď po prvom použití. Zaznamenáte totiž viditeľnú redukciu nežiadúcich kaderí a citeľné zjemnenie vašich vlasov. Je to prvá vlasová kozmetika, ktorá podľa stupnice FPF ponúka prípravky podľa typu a stupňa vlhkosti vlasov. Aquatoril hydratuje a zároveň chráni pred vzdušnou vlhkosťou. Brazílsky olej Pracaxi ďalej zjemňuje a posilňuje vlasové vlákno. Vaše vlasy potom budú ľahšie upravovateľné a hebké, a to ako na pohľad tak i na dotyk. Šampón je bezpečný a šetrný aj pre chemicky narovnané vlasy.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátny vyhladzujúci šampón na vlasy
  • Chráni proti vzdušnej vlhkosti
  • Zjemňuje vlasy
  • Redukuje krepovatenie už po prvom použití
  • Inovatívna Frizz Protection Factor stupnica
  • Bezpečne ošetruje aj chemicky narovnané vlasy
  • Neobsahuje sulfáty
  • FPF 30

Frizz Protection Factor

Ide o špeciálnu stupnicu, ktorá hodnotí a rozdeľuje typy vlasov do 4 kategórií, od jemných až po hrubé, a taktiež podľa stupňa relatívnej vlhkosti. Vy si potom môžete vybrať prípravky, ktoré sú vhodné presne pre váš typ vlasov.

Zloženie

Aqua/Water/Eau, Sodium Cocoyl Isethionate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate Glycereth-26, Decyl Glucoside, Hydrogenated Coconut Acid, Parfum/Fragrance, PPG-5-Ceteth-20, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Polyquaternium-7, Amodimethicone, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Sodium Isethionate, Carbomer, C11-15 Pareth-7, Benzoic Acid, PEG/ PPG/Polybutylene Glycol 8/5/3 Glycerin Disodium EDTA, Laureth-9, Sodium Hydroxide, Glycerin, BHT, Hexyl Cinnamal, Orbignya Oleifera Seed Oil, Pentaclethra Macroloba Oil / Pentaclethra Macroloba Seed Oil, Trideceth-12, Sodium Benzoate, C12-13 Pareth-3, Alpha-Isomethyl Ionone, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid (B169816 / 1).

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REDKEN Frizz Dismiss Shampoo 1 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REDKEN Frizz Dismiss Shampoo 1 l. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REDKEN Frizz Dismiss Shampoo 1l.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií