AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

REER Cosmo Digital

Zobraziť katalóg
REER Cosmo Digital
4,5 2 hodnotení
Detská pestúnka – klasická (audio), dosah 600 m, prenos zvuku prebieha digitálne, obojstranný prenos, optická indikácia úrovne hluku, vibračné upozornenie, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie, eco režim a vox funkcia, detskú jednotku napája sieť alebo batéria a rodičovskú jednotku napája batéria
Kód:  BABY3546 Produktové číslo:  4013283501504

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

REER Cosmo Digital

Detská pestúnka REER Cosmo Digital Bočný pohľad

Užite si chvíľu pokoja a kontrolujte spánok vášho bábätka odkiaľkoľvek. REER Cosmo Digital je detská pestúnka, ktorá vie prenášať iba zvuk, ide teda o štandardnú pomôcku pre mamičky. Prenos jasne čistého zvuku je vyriešený digitálne a siaha až do 600 m. Táto detská pestúnka vyniká vyšším počtom kanálov a od analógových pestúnok sa líši tým, že funguje na vyššej frekvencii, preto ju uplatníte aj v mestách, kde je väčšia možnosť nežiaduceho rušenia signálu. A aj keď o signál predsa len prídete, pestúnka vám to oznámi krátkym zvukovým znamením. Zdrojom napájania pre hlavnú, rodičovskú jednotku je batéria. Zdrojom pre detskú časť opatrovateľky je sieť (230 v) a batéria. Ak veľa vyrážate na cesty aj s dieťaťom, môžete mať pestúnku stále so sebou, pretože obe jednotky napája batéria. Keby došlo k vybitiu batérie, pestúnka vás včas upozorní. Upúta vás taktiež aj veľmi pekný dizajn, vďaka ktorému pestúnka krásne splynie s interiérom vášho domova.

Základné parametre detskej pestúnky REER Cosmo Digital

  • Klasická detská pestúnka na stráženie bábätka
  • Digitálny zvukový prenos
  • Dosah pokrytia je až 600 m
  • Napájanie rodičovskej časti detskej pestúnky: Batéria
  • Zdroj detskej jednotky: Sieť (230 V) a Batéria
  • Vkusný dizajn
Detská pestúnka REER Cosmo Digital Vlastnosti/technológia
Detská pestúnka REER Cosmo Digital Zadná strana

Funkcie detskej pestúnky REER

Vďaka moderným technológiám ponúkajú pestúnky viac funkcií. Prístroju nesmie chýbať ani režim obojstranného prenosu. Akonáhle zistíte, že dieťa nespí a je mrzuté, môžete sa ho pokúsiť upokojiť svojím hlasom. Ani väčší hluk v okolí nemusí byť prekážkou, na pestúnke sa dá ľahko regulovať hlasitosť, ako potrebujete.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dosah
600 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Vibračné upozornenie, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Eco režim, Vox funkcia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REER Cosmo Digital Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REER Cosmo Digital. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REER Cosmo Digital.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií