AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

REER Kamera Move pre Smartphone a IPhone

Zobraziť katalóg
REER Kamera Move pre Smartphone a IPhone
1,0 2 hodnotení
Detská pestúnka – s prenosom obrazu (video), prenos zvuku prebieha digitálne, inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), s displejom, s WiFi pripojením, s LAN pripojením, s full HD, obojstranný prenos, optická indikácia úrovne hluku, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu a nočné videnie, detskú jednotku napája sieť (230 V) a batéria
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BABY3547 Produktové číslo:  4013283803103
REER Kamera Move pre Smartphone a IPhone 154,16 € Momentálne nedostupné

REER Kamera Move pre Smartphone a IPhone

Doprajte svojmu potomkovi maximálnu bezpečnosť v detskej postieľke. Detská pestúnka REER dokáže prenášať nielen zvuk, ale aj obraz. Detská opatrovateľka s kamerou vždy perfektne vaše bábätko postráži. Ponúkaná detská pestúnka je vybavená vyšším množstvom kanálov a tiež funguje na vyššej frekvencii ako analógové opatrovateľky, spoľahlivo ju tak využijete najmä v mestách, kde môže byť signál veľmi rušený. Keby ste sa však mimo signálu predsa len ocitli, zariadenie sa prihlási prostredníctvom akustického upozornenia.

Detská pestúnka REER Kamera Move pre Smartphone a IPhone Bočný pohľad
Detská pestúnka REER Kamera Move pre Smartphone a IPhone Vlastnosti/technológia

Kľúčové prednosti pestúnky REER Kamera Move pre Smartphone a IPhone

  • Detská video opatrovateľka REER pre dohľad nad bábätkom
  • Podpora komunikácie s Android a IOS smartfónmi
  • Digitálny zvukový prenos
  • Detská pestúnka REER umožňuje komunikovať v oboch smeroch
  • Vo svojich útrobách skrýva nočné videnie

Obľúbené funkcie detskej pestúnky REER

Spoločne s modernými technológiami prichádza množstvo nových funkcií. Prístroj má k dispozícii tiež režim nočného videnia, s ktorým sa ihneď dozviete, že potomok nespí, hoci má v izbe dávno zhasnuté. Vo výbave detskej pestúnky REER nechýba ani režim obojstranného prenosu. Keď budete počuť, že dieťa plače, môžete ho cez opatrovateľku skúsiť najskôr upokojiť svojím hlasom. Vadiť nebude ani väčší ruch vo vašom okolí, jednoducho si opatrovateľku zosilnite ovládaním. Pestúnka je po všetkých stránkach inteligentná, takže samozrejmosťou je tiež možnosť sledovať dáta z opatrovateľky v aplikácii v telefóne.

Detská pestúnka REER Kamera Move pre Smartphone a IPhone Lifestyle

Parametre a špecifikácia

Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Funkcie
Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S displejom, S WiFi pripojením, S LAN pripojením, S full HD, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Nočné videnie Hotovo!

Vlastnosti

Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S displejom, S WiFi pripojením, S LAN pripojením, S full HD, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Nočné videnie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li je možné připojit chůvičku k telefonu na kterým se vytvoří hotspot, na ten hotspot se připojí chůvička a uvidím obraz na stejném telefonu. Doufám že mi rozumíte. Chtěl bych chůvičku používat pomocí vytvořé WiFi sítí z telefonu, ne s WiFi z domácnosti. děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k REER Kamera Move pre Smartphone a IPhone
Príslušenstvo pre REER Kamera Move pre Smartphone a IPhone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REER Kamera Move pro Smartphone a IPhone. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REER Kamera Move okostelefonhoz és IPhone-hoz.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií