AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

REER Rigi Digital

Zobraziť katalóg
REER Rigi Digital
4,0 2 hodnotení
Detská pestúnka – klasická (audio), dosah 300 m, prenos zvuku prebieha digitálne, obojstranný prenos, optická indikácia úrovne hluku, vibračné upozornenie, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu a osvetlenie, rodičovskú a detskú jednotku je možné napájať zo siete (230 V) či batériami (4× AAA)
66,97 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BABY14331 Produktové číslo:  4013283500705

REER Rigi Digital

Doprajte si chvíľu pokoja a zaistite neustále monitorovanie detskej postieľky vášho potomka. Detská pestúnka REER pracuje iba so zvukovým prenosom, ide teda o štandardnú pomôcku pre mamičky. Prenos úplne čistého zvuku je realizovaný digitálne a dosiahne až do 300 m. Ponúkaná detská pestúnka je vybavená veľkým počtom kanálov a je zvyknutá fungovať na vyššej frekvencii, preto ju so sebou môžete vziať aj do mesta, kde je všeobecne zvýšené riziko rušenia signálu. Keby však signál predsa len niečo narušilo, zariadenie okamžite spustí zvukové znamenie. Hlavnú aj detskú jednotku možno napájať ako batériami, tak aj zo zásuvky. Ide o 4 kusy batérií typu AAA.

Detská pestúnka REER Rigi Digital Lifestyle
Detská pestúnka REER Rigi Digital Lifestyle

Kľúčové prednosti baby monitora REER Rigi Digital

  • Detská pestúnka REER na stráženie bábätka
  • Digitálny prenos zvuku
  • Dosah signálu je až 300 m
  • Detská pestúnka REER umožňuje komunikovať v oboch smeroch
  • Na správnu funkciu vyžaduje 4 batérie typu AAA

Novinky detskej pestúnky REER

V súčasnosti prichádzajú pestúnky s množstvom praktických funkcií. Vo výbave detskej pestúnky REER nechýba ani obojstranný prenos. Keď zistíte, že je bábätko nespokojné a nespí, môžete ho tak cez opatrovateľku najskôr skúsiť upokojiť hlasom. Vadiť nebude ani väčší ruch vo vašom okolí, jednoducho si na prístroji prispôsobíte hlasitosť podľa potreby.

Detská pestúnka REER Rigi Digital Lifestyle

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Vibračné upozornenie, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Osvetlenie Hotovo!

Batéria

Typ batérií
AAA Hotovo!
Počet batérií
4 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou v balení 2 nabíjecí adaptéry? Ke každé chuvicce 1?

dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli jsou součástí balení nabíjecí baterie? pokud ne tak si je pořídím. je možné baterie v chůvičkách skrze chůvičky nabíjet? je zde indikace nabití? děkuji za odpovědi

Diskusia a poradňa k REER Rigi Digital
Príslušenstvo pre REER Rigi Digital Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REER Rigi Digital. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REER Rigi Digital.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií