AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

RENOVALITY Celluo Olej 100 ml

Zobraziť katalóg
RENOVALITY Celluo Olej 100 ml
4,5 4 hodnotení
Masážny olej , na dlhodobú hydratáciu vašej pokožky - 119 €/1 l
Variant
Kód:  KSTE1188 Produktové číslo:  8594187810085 Stránky výrobcu

RENOVALITY Celluo Olej 100 ml

Uvoľnite sa po náročnom dni s telovým olejom Renovality Celluo. Obsahuje vysoký obsah hroznového, citrónového a feniklového oleja, ktoré sú priaznivé pre vašu pokožku. Oleje majú antioxidačné vlastnosti, ktoré pokožku zvlhčujú, hydratujú, zlepšujú jej vzhľad a absorpčné schopnosti. Masáž týmto olejom účinne zlepšuje cirkuláciu krvi aj lymfy, čo prispieva k ďalšiemu uvoľneniu a regenerácii organizmu. Olej Renovality dodá vašej pokožke hydratáciu a zanechá zamatový pocit. Celluo olej môžete pridať aj do kúpeľa na uvoľňujúci kúpeľ.

Prečo si obľúbite Celluo olej Renovality?

  • Vysoký obsah upokojujúcich olejov
  • Zmes hroznového, citrónového, feniklového, mandľového, jojobového a mrkvového oleja
  • Olej Celluo má antioxidačnéi vlastnosti
  • Pokožku zvlhčuje, hydratuje a zlepšuje jej vzhľad
  • Olej Renovality zanechá vašu pokožku zamatovo hebkú a hydratovanú
  • Vôňa citrónového oleja vás príjemne zrelaxuje

Zloženie:
Runus amygdalus dulcis oil (mandlový olej), Vitis vinfera seed oil (hroznový olej), Citrus limon peel oil (citronový olej), Foeniculum vulgare oil (fenyklový olej), Simmondsia chinensis seed oil (jojobový olej), Daucus carota sativa fruit oil (mrkvový olej), limonene, pinene, citral.

Použitie:
Niekoľko kvapiek oleja riedeného 1 : 10 bežným olejom (najlepšie slnečnicový, olivový) rozohrejte v dlani a naneste na pokožku, vmasírujte a nechajte pôsobiť po dobu 15 minút, následne olej dokonale zotrite handričkou navlhčenou teplou vodou. Po použití sa nevystavujte slnečnému žiareniu! Na citlivú pokožku používajte zriedený! Pri používaní koncentrátu u indikovaných osôb môže dôjsť k zhoršeniu dermatitídy, psoriázy a iných kožných ochorení.

Niektoré prírodné látky v esenciálnych olejoch môžu spôsobovať u citlivých jedincov alergie. Z toho dôvodu pred použitím urobte test citlivosti na lakti 48 hodín pred plánovaným použitím.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Objem
100 ml Hotovo!
Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Produktové línie: RENOVALITY Tělový Olej 100 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RENOVALITY Celluo Olej 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RENOVALITY Celluo Olej 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RENOVALITY Celluo olaj 100 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií