AlzaPlus+ drogerie Protiplnění

REVLON Interactives Instant Hydra Balm 750 ml

Zobraziť katalóg
REVLON Interactives Instant Hydra Balm 750 ml
Kondicionér s okamžitým silným hydratačným účinkom, pre časté použitie
Kód:  KSVL2084
REVLON Interactives Instant Hydra Balm 750 ml Predaj skončil

REVLON Interactives Instant Hydra Balm 750 ml

Balzam na vlasy REVLON Interactives Instant Hydra Balm je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý je určený na hĺbkové hydratáciu, ochrane a zjemnenie vlasov. Okamžite vlasy hydratuje a dodáva im prirodzený lesk. Pri pravidelnom používaní vlasy získajú späť svoju pružnosť a hebkosť, budú vyživené a do hĺbky hydratované. Použite na ošetrenie vlasov tento jedinečný hydratačný balzam a vaše vlasy budú žiariť zdravím!

Bohatstvo účinných zložiek obklopí vaše vlasy a šetrne ošetrí vlasové vlákno. Balzam je vhodný pre všetky typy vlasov, najmä pre vlasy suché alebo poškodené. Zaistí vašim vlasom silu, vitalitu, krásu a prirodzený lesk. Teraz k vám tento obľúbený balzam prichádza v praktickom maxi balení. Doprajte svojim vlasom luxusný balzam, aby boli zdravé, krásne a dokonale hydratované!


Typ vlasov:

Pre všetky typy vlasov, najmä pre vlasy suché.

Použitie:
Aplikujte na čisté, uterákom vysušené vlasy, vmasírujte do vlasov a nechajte chvíľku pôsobiť. Potom dôkladne opláchnite.

Objem:
750 ml

Parametre a špecifikácia

Účinok
Regenerácia Hotovo!

Účinok

Účinok
Regenerácia Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REVLON Interactives Instant Hydra Balm 750 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVLON PROFESSIONAL Interactives Instant Hydra Balm 750 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií