AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

REVOLUTION 5D Lash Eye Set

Zobraziť katalóg
REVOLUTION 5D Lash Eye Set
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje maskaru Makeup Revolution 5D Lash Mascara, očné linky Renaissance Flick Eyeliner Black a klieštiky na riasy Revolution Rose Gold
Kód:  VBAL8494 Produktové číslo:  5057566640107

REVOLUTION 5D Lash Eye Set

Máte vo svojom okolí ženu, ktorej chcete urobiť radosť a obdarovať ju krásnym darčekom? Ak viete, že o seba rada stará a dbá na upravený vzhľad, tak s darčekovou sadou kozmetiky od REVOLUTION nešliapnete vedľa. Set obsahuje produkty pre dokonale upravené riasy. Nájdete v ňom preto riasenku 5D Lash, Renaissance Flick Liner a nové Rose Gold Eyelash Culers. Slávna riasenka z darčekovej kozmetickej sady REVOLUTION 5D Lash Eye Set pomáha dosiahnuť okamžitú dĺžku, zdvihnutie, definíciu, roztiahnutie a objem iba jedným ťahom.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady REVOLUTION 5D Lash Eye Set

  • Darčeková sada pre ženy
  • REVOLUTION 5D Lash Eye Set obsahuje produkty pre dokonale upravené riasy
  • S riasenkou, očnými linkami a klieštičkami na riasy Revolution Rose Gold
  • Makeup Revolution 5D Lash Mascara pomáha dosiahnuť okamžitú dĺžku, zdvihnutie, definíciu, roztiahnutie a objem iba jedným ťahom
  • Sada REVOLUTION je skvelým darčekom pre každú ženu, ktorá sa o seba rada stará

Obsah balenia:
Makeup Revolution 5D Lash Mascara
Makeup Revolution Renaissance Flick Eyeliner Black
Kulmy na riasy Revolution Rose Gold

Zloženie

RIASENKA 5D LASH - (ZLOŽENIE): VODA (VODA, EAU), SYNTETICKÝ VČELÍ VOSK, KYSELINA PALMITOVÁ, AKRYLÁTY / ETHYLHEXYL AKRYLÁTOVÝ KOPOLYMÉR, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) VOSK, GLYCERYL-CERIFERA, CARNAUBA, GLYCERYL-STEARÁT, AKCERYL-STEARÁT, STEARÁT AKRYTÝ, STEARIC 2FLY 2FLY2F (CANDELILLA) VOSK, GLYCERÍN, TRIBEHENIN, AMINOMETHYL PROPANDIOL, FENOXYETHANOL, HYALURONÁT SODNÝ, LAURETH-21, ETHYLHEXYLGLYCERÍN, HYDROXYETHYLCATELULOZA, DISODOSOATE PHOSATE, 6SOPHOSOFÓN POSODIUM 60 SODNÝ.


RENAISSANCE FLICK - (ZLOŽENIE): VODA (VODA, EAU), STYREN/AKRYLÁT KPOLYMER, PREPYLENÉ GLYKOL, GLYCERÍN, FENOXYETHANOL, SODIUMHYALURONATE, CI 77266 < NANO> (ČIERNA 2).

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REVOLUTION 5D Lash Eye Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION 5D Lash Eye Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVOLUTION 5D Lash Eye Set.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií