AlzaPlus+ děti Aplikace

REVOLUTION SKINCARE Blemish 90 ml

Zobraziť katalóg
REVOLUTION SKINCARE Blemish 90 ml
Darčeková sada kozmetiky – troch produktov proti nedokonalostiam pleti
Kód:  PLK700 Produktové číslo:  5057566150941
REVOLUTION SKINCARE Blemish 90 ml Predaj skončil

REVOLUTION SKINCARE Blemish 90 ml

Ak bojujete s nedokonalou pleťou a akné, vyskúšajte kozmetickú sadu REVOLUTION SKINCARE Blemish. Kozmetická sada REVOLUTION SKINCARE Blemish obsahuje tri produkty, ktoré si s tým ľahko poradia. Výrobky obsahujú oxid zinočnatý, ktorý upokojuje pleť a niacinamidy, ktoré pôsobia na zápaly a vyrovná sa s mazom na pleti. Navyše je vo výrobkoch kozmetickej sady REVOLUTION SKINCARE Blemish obsiahnutý aj alantoín, ktorého funkciou je predchádzať podráždeniu alebo prípadným prasklinám. Vyskúšajte Overnight Blemish Lotion na noc, Overnight Targeted Blemish Lotion na lokálnepoužitie alebo sérum Targeted Blemish 2 % Salicylic Acid.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady REVOLUTION SKINCARE Blemish 90 ml

  • Kozmetická sada REVOLUTION SKINCARE Blemish v boji proti akné a nedokonalej pleti
  • Obsahuje tri produkty, ktoré obsahujú oxid zinočnatý na upokojenie pleti
  • Na zápaly a vyrovnanie sa s mazom sú v zložení niacinamidy
  • Pre predchádzanie podráždenia je vo výrobkoch obsiahnutý alantoín
  • Overnight Blemish Lotion, Overnight Targeted Blemish Lotion a Targeted Blemish Serum 2 % Salicylic Acid


Targeted Blemish Serum 2 % Salicylic Acid

Sérum Target Blemish pomáha s problematickou pleťou a pri vysokej tvorbe mazu. Sérum obsahuje vilín, ktorý pleť upokojí a prebytočný maz redukuje, 2 % kyseliny salicylovej, ktorej funkciou je zmierniť výskyt akné, čiernych bodiek a poradí si aj so zväčšenými pórmi. Sérum je navyše bezolejové, takže bude šetrné k pokožke a je vhodné na každodenné použitie. Targeted Blemish Serum môžete použiť aj ako podkladovú bázu pod make-up alebo korektor.

Použitie:
Sérum nanášajte na dôkladne vyčistenú tvár, a to vždy ráno a večer.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), propanediol, Polysorbate 20, Hamamelis Virginiana Water, Glycerín, butylénu Glycol, Salicylic Acid, Alcohol Denat., Cocamidopropyl Betaín, Phenoxyethanol, Parfum, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Alcohol, Butylphenyl Methylpropional , Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Eugenol.

Overnight Blemish Lotion

Overnight Blemish Lotion sa stará o vašu pleť v dobe spánku. Obsahuje oxid zinočnatý a niacinamid, ktorý chráni pokožku pred tvorbou akné a možným hrbolčekom pod povrchom. Navyše pleť upokojuje a vyrovnáva prirodzené množstvo mazu na pokožke.

Použitie:
Pred použitím Overnight Blemish Lotion riadne pretrepte, pleť dôkladne očistite a následne ho aplikujte na postihnuté oblasti. Vyhnite sa oblasti očí a pier.

Zloženie:
Izopropyl Alcohol, Propylene Glycol, izopropyl Myristate, Aqua (Water, Eau), Stearalkonium Hectorite, Zinc Oxide, Propylene Carbonate, Disodium Phosphate, pyridoxín HCI, Niacínamid, Glycerín, Phenoxyethanol, Panthenol, Hydrolyzed Yeast protien, treonín, Allantoin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Biotín.

Overnight Targeted Blemish Lotion

Dvojfázový ružový roztok sa stará o vašu pleť v čase, keď práve spíte. Obsahuje kyselinu salicylovú, ktorej funkciou je si poradiť s akné, čiernymi bodkami a zväčšenými pórmi. Navyše má v zložení ešte oxid zinočnatý s protizápalovým účinkom a vďaka ktorému sa vaša podráždená pleť upokojí.

Použitie:
Roztok nakvapkajte na vatový tampón a potom ho rozotrite na nedokonalosti. Aplikujte ho vždy pred spaním a nechajte pôsobiť až do rána a potom ho starostlivo zmyte.

Zloženie:
Izopropyl Alcohol, Aqua (Water, Eau), Zinc Oxide, Calamine, Glycerín, Salicylic Acid, Talc, Menthyl PCA, Ethylcellulose, chlórhexidínu Diundecylenate, Ci 77891 (Titanium Dioxide).


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REVOLUTION SKINCARE Blemish 90 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION SKINCARE Blemish 90 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVOLUTION SKINCARE Blemish 90 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií