AlzaPlus+ drogerie Aplikace

REVOLUTION SKINCARE Retinol Eye Cream 15 ml

Zobraziť katalóg
REVOLUTION SKINCARE Retinol Eye Cream 15 ml
Očný krém redukuje tmavé kruhy, znižuje opuchy, vyrovnáva potrebnú hydratáciu - 1 126,67 €/1 l
Kód:  KSPL880 Produktové číslo:  5057566328616

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION SKINCARE Retinol Eye Cream 15 ml Predaj skončil

REVOLUTION SKINCARE Retinol Eye Cream 15 ml

Zmiernite príznaky starnutia pokožky okolo očí pomocou krému Retinol Eye Cream od REVOLUTION SKINCARE. Tento hydratačný očný krém s obsahom retinolu pomáha obmedziť výskyt jemných liniek, vrások a nerovnomerného tónu pleti a jej textúry. Zároveň upokojuje oblasť pod očami. Zloženie obohatené o kofeín prispieva k redukcii opuchov a extrakt zo zeleného čaju obsahuje silné antioxidanty, ktoré pomáhajú vyživovať pokožku. Dodajte svojmu očnému okoliu mladistvý vzhľad s REVOLUTION SKINCARE Retinol Eye Cream.

Kľúčové vlastnosti očného krému REVOLUTION SKINCARE Retinol Eye Cream

  • Očný krém proti vráskam od Revolution Skincare
  • Zloženie s retinolom prispieva k obmedzeniu výskytu jemných liniek, vrások a nerovnomerného tónu pleti a jej textúry
  • Pomáha upokojiť oblasť pod očami
  • Obmedzuje preťaženie pleti a tvorbu škvŕn
  • Obsiahnutý kofeín pomáha redukovať opuchy
  • Dodáva očnému okoliu mladistvý vzhľad
  • REVOLUTION SKINCARE Retinol Eye Cream je bez parfumácie
  • Vegánsky produkt, nebol testovaný na zvieratách

Použitie:
Na dosiahnutie najlepších výsledkov naneste pod oči s pomocou presného aplikátora a jemne premažte smerom von pozdĺž orbitálnej kosti bez toho, aby sa pokožka naťahovala.

Upozornenie:
Tento produkt môže zvýšiť citlivosť pokožky na slnko a najmä možnosť spálenia, podľa potreby používajte opaľovací krém. Nie je vhodný pre tehotné ženy. Zamedzte priamemu kontaktu s očami. Ak dôjde ku kontaktu s očami, dôkladne ich opláchnite teplou vodou. Nepoužívajte na poškodenú alebo podráždenú pokožku. Pokiaľ dôjde k podráždeniu, prestaňte produkt používať. Uchovávajte mimo dosahu detí. Chráňte pred priamym slnečným svetlom a teplotou nad 25 stupňov.

Zloženie:
AQUA (WATER, EAU), ISOPROPYL PALMITATE, NIACINAMIDE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, BETAINE, HYDROGENATED POLYDECENE, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, PEG-100 STEARATE, POLYACRYLAMIDE, PHENOXYETHANOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, LACTOBACILLUS FERMENT LYSATE, PUNICA GRANATUM EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, C13-14 ISOPARAFFIN, CAPRYLYL GLYCOL, BISABOLOL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LAURETH-7, LACTOBACILLUS FERMENT, POTASSIUM HYDROXIDE, POLYSORBATE 20, RETINOL, CAFFEINE, SODIUM HYALURONATE, INULIN LAURYL CARBAMATE, BHT, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, SUCROSE LAURATE, SODIUM HYDROXIDE, BHA, ISOPROPYL ALCOHOL, DISODIUM EDTA, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Vegan Hotovo!
Objem
15 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ
Krém Hotovo!
Účinok
Vyživujúci Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Vegan Hotovo!

Objem

Objem
15 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ krému

Typ
Krém Hotovo!

Účinok

Účinok
Vyživujúci Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
15 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REVOLUTION SKINCARE Retinol Eye Cream 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION SKINCARE Retinol Eye Cream 15 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVOLUTION SKINCARE Retinol Eye Cream 15 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií