Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AP+ nový vizuál MPLA315842

RIO 60 Second Pedi

Zobraziť katalóg
RIO 60 Second Pedi
Elektrický pilník otočná, 2 rýchlosti, 2 hlavy, čistiaca kefa, 3x AAA (batérie nie sú súčasťou balenia)
Kód:  xxRIO020b

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RIO 60 Second Pedi

Hľadáte krásne jemnú nohu, ale nechcete minúť na predražené salónne služby? Odteraz môžete dopriať pedikúru v pohodlí vášho domova. Suchá koža na nohách sužuje mnoho žien. Preto je potrebné sa o ne starať, najmä v zime. V tejto dobe trpí vaša pokožka najviac a kvôli nedostatku vlhkosti sa začína byť preťažená a nepríjemná. Nepodceňujte starostlivosť o nohy a dajte im špeciálnu pedikúru ako salón. Rio ponúka 60 Second Pedi Pemza, ktorý je dostatočne jemný na každodenné použitie. Rotačný valec účinne odstraňuje suchú a popraskanú pokožku. Po prvom použití budete mať úžasné výsledky. 

Starostlivosť o salón

RIO 60 Second Pedi Pumps ponúka dve rýchlosti, ktoré zvládnu aj najťažšiu pleť . Jej brúsivá hlava je mäkká, ale dostatočne účinná na odstránenie drsnej pokožky a necháva nohy príjemne jemné. V prípade opotrebenia sa dá ľahko nahradiť novým. Pre čerpanie sú potrebné tri batérie typu AAA. Pravidelná starostlivosť s 60 druhými čerpadlami Pedi prinesie vašim nohám zdravší a krásnejší vzhľad. 

Obsah balenia:
RIO 60 Second Pedi Odstraňovač kože
Dve brúsne hlavy
Čistiaca kefa

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIO 60 Second Pedi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO 60 Second Pedi.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií