PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

RIO Teeth Professional Whitening

Zobraziť katalóg
RIO Teeth Professional Whitening
4,5 2 hodnotení
Lampa – na bielenie zubov za pomoci aktívneho modrého svetla a bieliaceho gélu, 2 režimy, voľba intenzity, 5ks bieliaceho gélu, 2x diel do úst, bezpečnostný kľúč
Kód:  RIO070b Produktové číslo:  RIO-DCWH7

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RIO Teeth Professional Whitening Predaj skončil

RIO Teeth Professional Whitening

Lampa RIO Teeth Professional Whitening je špeciálne vyvinutá pre bielenie zubov pomocou aktívneho modrého svetla a bieliaceho gélu. Táto jedinečná kombinácia svetla a gélu pomáha odstraňovať nežiaduce škvrny, ktoré vznikajú konzumáciou čaju, kávy, červeného vína. Odstraňuje tiež rôzne zafarbenia skloviny v dôsledku fajčenia a starnutia. Väčšina jedál a nápojov obsahujú farbivá, ktoré zanechávajú na bielej zubnej sklovine nepríjemné škvrny. Aj príliš tvrdé kefky spoločne s vekom a ďalšími faktormi môžu spôsobovať poškodzovanie zubnej skloviny, ktorá je potom náchylnejšia k tvorbe škvŕn. Používanie lampy je veľmi jednoduché, účinné a bezpečné. Dokonalý pomocník pre krásny a zdravý chrup, ktorý je vizitkou každého človeka.

Kľúčové vlastnosti

  • Účinná kombinácia aktívneho modrého svetla a bieliaceho gélu
  • 2 režimy
  • Voľba intenzity
  • 5 ks bieliaceho gélu
  • 2 ks dielu do úst
  • Bezpečnostný kľúč

Jedinečné ošetrenie

Prednosťou lampy je jej jednoduché ovládanie a moderný dizajn. Ošetrenie je vhodné ako doplnok štandardnej lekárskej zubnej starostlivosti, nenahrádza pravidelné kontroly u zubného lekára. Podľa svojej potreby si môžete zvoliť rôzny režim napr. pre intenzívnejšie bielenie alebo pre udržiavanie vybielenia zubov. Po bielení je nutné niekoľko hodín nefajčiť, dva dni sa vyhnúť káve, čiernemu čaju a červenému vínu a vyvarovať sa aj nápojom a pokrmom s obsahom farbív. Pôsobenie gélu na zuboch ešte doznieva a zuby by sa tak mohli znova zafarbiť. Súčasťou sady je návod, batéria, 5 ks bieliaceho gélu a náustok pre bielenie.

Použitie:

  • vyčistite si zuby, naneste do náustku bieliaci gél, vložte si náustok do úst a zakúsnite
  • zapnite prístroj, modré svetlo pobeží po dobu 10 minút a potom sa automaticky vypne
  • po dokončení ošetrenia vyberte náustok z úst a odpojte ho od prístroja. Vypláchnite ústa aj náustok pod teplou tečúcou vodou. Dodržujte po dobu 48 h uvedené pravidlá pre bielenie zubov.
 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem si na Vašem e-shopu tuto lampu. Kde nyní zakoupím další bělící gely? Proč je nemáte v nabídce?

Dobry den, prosim Vas aku vlnovu dlzku ma tato lampa? Je mozne ju kombinovat aj s inym gelom ktory ma vyssiu koncentraciu karbomid peroxidu? Dakujem vopred za odpoved -- S pozdravem Mgr. Jana Micová Musclenutrition s.r.o. Odkaz do neznáma Odkaz do neznáma Mob.: 00420 734 447 526

Diskusia a poradňa k RIO Teeth Professional Whitening
Príslušenstvo pre RIO Teeth Professional Whitening Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO Teeth Professional Whitening. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO Teeth Professional Whitening. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIO Teeth Professional Whitening.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií