AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Ružový nastaviteľný nočník

Zobraziť katalóg
Ružový nastaviteľný nočník
vhodný od narodenia
Kód:  HRAa6500 Produktové číslo:  0887961075700 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ružový nastaviteľný nočník Predaj skončil

Ružový nastaviteľný nočník

Ružový nastaviteľný nočník navrhnutý tak, aby sa dievčatká od nemluvňaťa až do batoľacieho veku s istotou dostali na iz neho. Pomáha deťom cítiť sa pri vykonávaní potreby pohodlne, bezpečne a uvoľnene, čím prispieva k zjednodušeniu výučby chodenie na nočník. Je nastaviteľný do dvoch výšok, preto nie je nikdy príliš nízky ani príliš vysoký. Lakťovej opierky aj pohodlné vysoké operadlo podporujú ako stabilitu, tak komfortný pocit pri sedení. A aby mala malá slečna svoj nočník rada, musí sa jej predovšetkým páčiť, z toho dôvodu je vyvedený v krásnom ružovom dizajne, z ktorého bude jednoducho nadšená. Navyše vďaka jednodielnemu odnímateľnému vedra aj dokonale hladkému povrchu je čistenie nočníka hračkou!

Pre jednoduchý prechod z plienok na nočník

  • Nočník špeciálne navrhnutý tak, aby podporoval stabilitu a jednoduché sadanie i vstávanie
  • Nastaviteľný do dvoch výškových polôh
  • Lakťovej opierky a operadlo pre komfort počas sedenia
  • Vyberateľný vedro pre jednoduchú údržbu
  • Krásny ružový dizajn

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price - Růžový nastavitelný nočník. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Einstellbare rosa Töpfchen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Einstellbare rosa Töpfchen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Állítható rózsaszín bili.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií