Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA306807

SANYTOL Dezinfekcia čistič podlahy & plochy antialergénny 1 l

Zobraziť katalóg
SANYTOL Dezinfekcia čistič podlahy & plochy antialergénny 1 l
4,8 22 hodnotení
Čistič na podlahy – čistí a dezinfikuje všetky materiály a plochy, neutralizuje alergény roztočov, mačiek a peľov - 3,89 €/1 l
Kód:  CIS326 Produktové číslo:  3045206312387 Stránky výrobcu
SANYTOL Dezinfekcia čistič podlahy & plochy antialergénny 1 l Predaj skončil

SANYTOL Dezinfekcia čistič podlahy & plochy antialergénny 1 l

Čistiaci prostriedok Sanytol Dezinfekcia skvele čistí, dezinfikuje a odmasťuje ako podlahy, tak aj všetky ostatné typy povrchov. Je ideálny na použitie v domácnosti, kde efektívne pôsobí proti baktériám, hubám, plesniam aj vírusom. Navyše dokáže s 98 % účinnosťou neutralizovať alergény roztočov, mačiek a peľov. Čistič podláh & plôch Sanytol Dezinfekcia neobsahuje chlór ani farbivá, preto je šetrný ku všetkým materiálom. Je dermatologicky testovaný a jeho jedinečné zloženie nespôsobuje škvrny. Zanecháva sviežu vôňu čistoty. Použitie je jednoduché a rýchle.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku Sanytol Dezinfekcia podlahy & plochy

  • Odstraňuje 99,9 % baktérií, plesne a vírusov
  • Neutralizuje 98 % alergénov z roztočov, mačiek a peľov
  • Účinný aj proti Sallmonele a Listérii
  • Čistič podlahy & plôch Sanytol Dezinfekcia neobsahuje chlór ani farbivá
  • Prípravok je dermatologicky testovaný
  • Skvele odmasťuje a je antialergénny

Trojaký účinok čistiaceho prostriedku Sanytol Dezinfekcia podlahy & plochy

Baktericídny podľa normy EN 13697 (5 min), fungicídny podľa normy EN 13697 (15 min), virucídny na vírus Influeza A (H1N1) a na vírus Herpes simplex a podľa normy EN 14476 (5 min). Eliminuje baktérie, vírusy a plesne (zdroje alergií) zo všetkých druhov povrchov. Odstraňuje okrem iného: Herpes vírus, chrípkový vírus H1N1, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Escherichia coli, Aspergillus niger, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae.

Použitie:
Použitie: Veľké plochy (podlahy, dlaždice, laminátové podlahy, mramor, tehly, kovové plochy): Zrieďte 2 viečka (70 ml) v 4 litroch teplej vody. Nie je potrebné oplachovať. WC, sanitárne zariadenia, drezové sifóny: ??Naneste priamo 2 viečka neriedeného prípravku. Nechajte pôsobiť celú noc. Plastové a porcelánové predmety (odpadkové koše, potreby pre domáce zvieratá): Prípravok naneste priamo na špongiu alebo kefku. Neoplachujte. Plochy, ktoré sú v kontakte s potravinami, opláchnite pitnou vodou.

Bezpečnostné opatrenia:
Bezpečné pre septiky pri bežných podmienkach použitia. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Nemiešajte s inými čistiacimi prostriedkami (na báze chlóru). Nepožívať. Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Pri požití: Ak sa necítite dobre, volajte Toxikologické informačné stredisko: tel. 224 919 293 alebo 224 915 402.

Zloženie:
Biocídna účinná látka (TP2/AL) didecyldimethylamonium chlorid 5 000 mg/kg, menej ako 5 % neiónových povrchovo aktívnych látok, menej ako 5 % katiónových povrchovo aktívnych látok, dezinfekčné prostriedky, parfumy

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Určenie
Na podlahu Hotovo!
Typ čističa
Tekutý Hotovo!
Obsah chlóru
Bez chlóru Hotovo!
Objem
1 l Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Určenie

Určenie
Na podlahu Hotovo!

Typ

Typ čističa
Tekutý Hotovo!

Obsah chlóru

Obsah chlóru
Bez chlóru Hotovo!

Objem

Objem
1 l Hotovo!

Určenie

Určenie
Prípravky na podlahu Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky typy povrchu Hotovo!

Typ

Typ
Čstiče, Dezinfekčné prostriedky Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,ako sa to davkuje.

Dobrý den, lze přípravek SANYTOL Dezinfekce čistič podlahy & plochy antialergenní 1 l používat i na lakovanou korkovou podlahu? Děkuji

Dobry deň Kedy budu dostupne vyrobky Sanytol?

Diskusia a poradňa k SANYTOL Dezinfekcia čistič podlahy & plochy antialergénny 1 l
Príslušenstvo pre SANYTOL Dezinfekcia čistič podlahy & plochy antialergénny 1 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SANYTOL Dezinfekce čistič podlahy & plochy antialergenní 1 l. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SANYTOL fertőtlenítő padló- és felülettisztító, antiallergén, 1 l.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií