AlzaPlus+ děti Protiplnění

SANYTOL Dezinfekcia univerzálny čistič antialergénny 500 ml

Zobraziť katalóg
SANYTOL Dezinfekcia univerzálny čistič antialergénny 500 ml
4,7 17 hodnotení
Dezinfekcia – čistí a dezinfikuje všetky materiály a plochy, neutralizuje alergény roztočov, mačiek a peľov - 6,98 €/1 l
Kód:  CIS325 Produktové číslo:  3045206312189 Stránky výrobcu
SANYTOL Dezinfekcia univerzálny čistič antialergénny 500 ml Predaj skončil

SANYTOL Dezinfekcia univerzálny čistič antialergénny 500 ml

Univerzálny čistiaci prostriedok SANYTOL Dezinfekcia čistí a dezinfikuje všetky typy povrchov. Je ideálny na použitie v domácnosti, kde efektívne pôsobí proti baktériám, hubám, plesniam aj vírusom. Navyše dokáže s 98 % účinnosťou neutralizovať alergény roztočov, mačiek a peľov. Čistič SANYTOL Dezinfekcia neobsahuje chlór ani farbivá. Je dermatologicky testovaný a jeho jedinečné zloženie nespôsobuje škvrny. Zanecháva sviežu vôňu čistoty. Použitie je jednoduché a rýchle.

Kľúčové vlastnosti univerzálneho čistiaceho prostriedku SANYTOL Dezinfekcia

  • Odstraňuje 99,9 % baktérií, plesne a vírusov
  • Neutralizuje 98 % alergénov z roztočov, mačiek a peľov
  • Účinný aj proti Sallmonele a Listérii
  • Univerzálny čistič SANYTOL Dezinfekcia neobsahuje chlór ani farbivá
  • Prípravok je dermatologicky testovaný

Trojaký účinok univerzálneho čistiaceho prostriedku SANYTOL Dezinfekcia

Baktericídny podľa normy EN 13697 (5 min), fungicídny podľa normy EN 13697 (15 min), virucídny na vírus Influeza A (H1N1) a na vírus Herpes simplex a podľa normy EN 14476 (5 min). Eliminuje baktérie, vírusy a plesne (zdroje alergií) zo všetkých druhov povrchov. Odstraňuje okrem iného: Herpes vírus, chrípkový vírus H1N1, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Escherichia coli, Aspergillus niger, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae.

Použitie:
Návod na použitie: Nastriekajte na čistenú plochu a nechajte pôsobiť 5 minút. Pre dôkladnú dezinfekciu nechajte pôsobiť počas 15 minút. Pravidelne čistenie opakujte. Sprej uvoľňuje 1,3 ml produktu.

Bezpečnostné opatrenia:
Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Pri požití ihneď vyhľadajte lekára a ukážte obal alebo označenie. Pri textíliách a chúlostivých povrchoch vykonajte najprv skúšku na málo viditeľnom mieste. Nemiešajte s inými čistiacimi prostriedkami (na báze chlóru). Nepožívať. Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Zloženie:
Biocídna účinná látka (TP2/AL) didecyldimethylamonium chlorid 5 000 mg/kg, menej ako 5 % neiónových povrchovo aktívnych látok, menej ako 5 % katiónových povrchovo aktívnych látok, dezinfekčné prostriedky, parfumy

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Určenie
Dezinfekcia Hotovo!
Typ čističa
Sprej Hotovo!
Obsah chlóru
Bez chlóru Hotovo!
Objem
0,5 l Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Určenie

Určenie
Dezinfekcia Hotovo!

Typ

Typ čističa
Sprej Hotovo!

Obsah chlóru

Obsah chlóru
Bez chlóru Hotovo!

Objem

Objem
0,5 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Proti plesniam, Odmastňovače Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Dezinfekčné, Univerzálne Hotovo!
Obsah chlóru
Bez chlóru Hotovo!

Určenie

Určenie
Dezinfekčné spreje Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SANYTOL Dezinfekcia univerzálny čistič antialergénny 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SANYTOL Dezinfekce univerzální čistič antialergenní 500 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SANYTOL Univerzális antiallergén fertőtlenítő-tisztító 500 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií