Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SAVO Original Dezinfekce 3× 2 l

Zobraziť katalóg
SAVO Original Dezinfekce 3× 2 l
Dezinfekcia – vyčistí všetky povrchy i vodu, zlikviduje až 99,9% baktérií, vírusov, choroboplodných zárodkov, rias i nižších húb, má bieliace účinky - 3,63 €/ks - Od 3,63 €/1 l
Kód:  CIS377s
SAVO Original Dezinfekce 3× 2 l Predaj skončil

SAVO Original Dezinfekce 3× 2 l

Zháňate kvalitný dezinfekčný prípravok? Dajte dôveru čistiacemu prostriedku Savo Original Dezinfekcia, ktorý vyčistí všetky povrchy i vodu. Je to vysoko účinný prípravok, ktorý zlikviduje 99,9 % nebezpečných baktérií a vírusov, rovnako tak choroboplodné zárodky, riasy aj nižšie huby. Savo Original Dezinfekcia má bieliace účinky a bude vašim ideálnym pomocníkom pri každodennom upratovaní domácnosti. Je schválený ako jediný výrobok na dezinfekciu vody v studniach a v bazénoch. Je šetrný k životnému prostrediu. V domácnosti Savo Original využijete na čistenie podláh, obkladov, sanitárnej keramiky, nábytku, dlažieb, kuchynského a hygienického náčinia.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku Savo Original Dezinfekcia

  • Savo Original Dezinfekcia vyčistí všetky povrchy aj vodu
  • Zlikviduje až 99,9 % nebezpečných baktérií, vírusov, choroboplodných zárodkov, rias i nižších húb
  • Má bieliace účinky
  • Čistiaci prostriedok Savo Original Dezinfekcia je schválený na dezinfekciu vody v studniach a bazénoch
  • Je šetrný k životnému prostrediu
  • Využijete ako dezinfekčný prostriedok pri každodennom upratovaní domácnosti

Návod na používanie:
Dezinfekcia povrchov:
Na podlahy, kuchyňu, sanitárne predmety a sanitárnu keramiku použite roztok 2 l prípravku Savo Original a 9 l vody, nechajte pôsobiť 30 minút. Silné znečistenie najprv mechanicky odstráňte. Hračky, predmety a plochy, ktoré prichádzajú do styku s potravinami, opláchnite po 30 minútach pitnou vodou.

Dezinfekcia úžitkovej vody v studniach:
Dávkujte 60 ml na 2 m3 vody. Dávku prípravku Savo Original najprv rozmiešajte v 9 l vody (napr. vo vedre) a potom skrápajte vodnú hladinu studne. Po 30 minútach je voda dezinfikovaná a súčasne dochádza k rozloženiu účinnej látky.

Dezinfekcia vody v bazénoch:
Možno použiť ako celosezónny mikrobicídny a protiporastový prípravok na prevádzku bazénov. Kúpať sa je možné po 30 minútach od aplikácie prípravku.
Iniciačná dávka: Pre prvé zachlórovanie bazénu dávkujte 160 ml Savo Original na 3 m3 vody. Dávku najprv rozmiešajte v 9 l vody (napr. vo vedre) a potom vlejte po častiach do bazéna.
Udržiavacia dávka: Pre bežnú dezinfekciu a na udržanie správnej koncentrácie voľného chlóru v bazéne dávkujte 80 ml prípravku Savo Original na 3 m3 vody každé 2 až 3 dni. Pri dlhotrvajúcich teplotách vzduchu nad 25 C a pri trvalom slnečnom svite je vhodné aplikovať udržiavaciu dávku denne.
Šoková dávka: Pri výskyte rias, dlhodobom horúcom počasí alebo pri zvýšenej prevádzke dávkujte jednorázovo 240 ml Savo Original na 3 m3 vody.

Nepoužívajte:
Na eloxovaný hliník a linoleum. V prípade pochybností, nového alebo neobvyklého povrchu, farebných plôch alebo lakovaného dreva, lakovaného kovu, mramoru, vinylu, pochrómovaných povrchov (poškodených alebo v nízkej kvalite) a poškodených povrchov, prípravok najskôr vyskúšajte na malej nenápadnej ploche.

Fľaša má bezpečnostný uzáver. Stlačte uzáver dole a odskrutkujte. 1 uzáver = 18 ml.

Nebezpečenstvo:
SAVO Original spôsobuje vážne poleptanie kože a poškodenie očí. Veľmi toxický pre vodné organizmy. Môže byť korozívny pre kovy. Pozor! Nepoužívajte spoločne s inými výrobkami. Môže uvoľňovať nebezpečné plyny (chlór). Uchovávajte mimo dosahu detí. Uchovávajte len v pôvodnom obale. Zabráňte uvoľneniu do životného prostredia. Používajte ochranné rukavice/ochranný odev/ochranné okuliare/tvárový štít.
PRI KONTAKTE S POKOŽKOU (alebo vlasmi): všetky kontaminované časti odevu okamžite vyzlečte. Opláchnite pokožku vodou/osprchujte.
PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM/lekára.

Uniknutý produkt. Odstráňte obal v súlade s platnou legislatívou, umiestnite prázdny obal do komunálneho odpadu. Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o prípravku.

Zloženie:
Chlórnan sodný, hydroxid sodný, dezinfekčná látka: chlórnan sodný 4,7 g/100 g, Menej ako 5 % bieliace činidlá na báze chlóru (chlórnan sodný)

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Počet kusov
3 ks Hotovo!
Určenie
Do kuchyne, Do kúpeľne, Na toalety, Na podlahu Hotovo!
Typ čističa
Tekutý Hotovo!
Obsah chlóru
S chlórom Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
3 ks Hotovo!

Určenie

Určenie
Do kuchyne, Do kúpeľne, Na toalety, Na podlahu Hotovo!

Typ

Typ čističa
Tekutý Hotovo!

Obsah chlóru

Obsah chlóru
S chlórom Hotovo!

Objem

Objem
3 l Hotovo!

Určenie

Určenie
Univerzálne použitie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Proti plesniam Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Dezinfekčné, Univerzálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Univerzálny, Prípravky proti plesni, Prípravky na podlahu, Dezinfekcia nepitnej úžitkovej vody, Dezinfekcia vody v bazénoch Hotovo!

Farba

Farba
Číra Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Na dlažby Hotovo!

Typ

Typ
Čstiče, Dezinfekčné prostriedky Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SAVO Original Dezinfekce 3× 2 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAVO Original Dezinfekce 3× 2 l.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií