AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SCHMIDT'S Aktívne uhlie + horčík 100 ml

Zobraziť katalóg
SCHMIDT'S Aktívne uhlie + horčík 100 ml
4,5 2 hodnotení
Zubná pasta – bieliaca, bez fluóru, prírodná, s aktívnym uhlím, bez sulfátov, chráni pred zubným kazom, chráni sklovinu, univerzálna, objem 100 ml - 149 €/1 l
Kód:  ZUB655 Produktové číslo:  59081494 Stránky výrobcu
SCHMIDT'S Aktívne uhlie + horčík 100 ml Predaj skončil

SCHMIDT'S Aktívne uhlie + horčík 100 ml

O žiarivý úsmev a zdravé zuby sa postará zubná pasta Schmidt's s aktívnym uhlím a horčíkom. Pasta chráni vaše zuby pred zubným kazom, osviežuje dych a bieli zuby. Aj zubná sklovina bude vďaka pravidelnému používaniu silnejšia. Obsahuje výťažky zo super potravín akými sú granátové jablko a goji a vitamíny, koenzým Q10, organická šťava z listov aloe, výťažok z kôry magnólie a vitamín E. Zároveň neobsahuje zložky SLS, SCS, PEG, umelé sladidlá a farbivá. Zubná pasta Schmidt's je ochutená Wondermintem, ktorý vás príjemne osvieži.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty SCHMIDT'S s aktívnym uhlím a horčíkom

  • Pasta s aktívnym uhlím a horčíkom
  • Chráni zuby pred vznikom zubného kazu
  • Zabraňuje usadzovaniu zubného plaku a vzniku zubného kameňa
  • Osviežuje dych
  • Bieliaci účinok
  • Obsahuje výťažky zo super potravín
  • Neobsahuje zložky SLS, SCS, PEG a umelé sladidlá a farbivá
  • Lákavo chladivá príchuť Wondermintu bez horkej chute
  • Obsah balenia zubnej pasty SCHMIDT'S s aktívnym uhlím a horčíkom je 100 ml

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Hydrated silica, Xylitol, Calcium carbonate, Dicalcium phosphate, Aroma, Xanthan gum, Sodium methyl cocoyl taurate, Sodium benzoate, Stevia rebaudiana leaf extract, Sodium phosphate, Zinc citrate, Tocopherol, Charcoal powder, Aloe barbadensis leaf juice, Melaleuca alternifolia leaf oil, Magnolia biondii bark extract, Lycium barbarom fruit extract, Punica granatum fruit extract, Ubiquinone

Zloženie

Voda, Hydratovaný oxid kremičitý, Glycerín, Xylitol, Uhličitan vápenatý, Hydrogénfosforečnan vápenatý, Extrakt z kôry magnólie, Sodná soľ kyseliny fosforečnej, Citrát zinočnatý, Šťava z listov aloe pravej, Prášok z listov a stonky stévie sladkej, Olej z listov kajeputu striedavolistého, Výťažok z bobúľ Godži, Výťažok z granátového jablka, Koenzým Q10, Slnečnicového pôvodu, Prírodná príchuť, Prášok z dreveného uhlia, Xantánová guma, Metyl-cocoyl-taurát sodný, Benzoát sodný

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
XXL balení
Nie Hotovo!
Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!
Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Bez fluoridu, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, S aktívnym uhlím, Bez sulfátov, Prírodná Hotovo!
Objem
100 ml Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Bez fluoridu, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, S aktívnym uhlím, Bez sulfátov, Prírodná Hotovo!

Objem a príchuť

Objem
100 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SCHMIDT'S Aktívne uhlie + horčík 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHMIDT'S Aktivní uhlí + horčík 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SCHMIDT'S Aktív szén + magnézium 100 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií