AlzaBoxy Q1 Protiplnění

SCHWARZKOPF GLISS KUR Oil Nutritive darčeková súprava

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF GLISS KUR Oil Nutritive darčeková súprava
5 1 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Gliss Kur Oil Nutritive šampón 250ml, Gliss Kur Oil Nutritive balzam 200ml
Kód:  VBAL0687 Produktové číslo:  9000101224979 Stránky výrobcu
SCHWARZKOPF GLISS KUR Oil Nutritive darčeková súprava Predaj skončil

SCHWARZKOPF GLISS KUR Oil Nutritive darčeková súprava

Premýšľate o darčeku, ktorý poteší vašich blízkych? Potom vyskúšajte darčekovú súpravu Schwarzkopf Gliss Kur Oil Nutritive! Darčeková súprava obsahuje: Gliss Kur Oil Nutritive šampón 250 ml a Gliss Kur Oil Nutritive balzam 200 ml. Oba produkty sú navyše zabalené do krásnej darčekovej krabičky, takže si nemusíte robiť starosti s balením darčeka. S touto dokonalou starostlivosťou o vlasy jednoducho neurobíte chybu!

Šampón Gliss Kur Oil Nutritive 250 ml

Trápia vás poškodené vlasy? Skúste inovatívny šampón Gliss Kur Oil Nutritive, ktorý je špeciálne vyvinutý tak, aby zacelil vzniknuté poškodenie vlasu a zároveň predchádzal ďalšiemu poškodeniu. Vďaka obsiahnutým olejom šampón zanechá vaše vlasy zdravé a krásne lesklé. Je ideálny na dlhé vlasy so sklonom k štiepeniu.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Cocamide MEA, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Benzoate, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-10, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castrol Oil, PEG-120 Metyl Glucose Dioleate, Propylene Glycol, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Cl 19140, Cl 15985, Cl47005.

Použitie:
Naneste na mokré vlasy, vmasírujte a opláchnite vodou.

Balzam Gliss Kur Oil Nutritive 200 ml

Chcete vašim vlasom dopriať ešte ďalšiu starostlivosť okrem šampónu? V tom prípade siahnite po balzame na vlasy Gliss Kur Oil Nutritive. Jeho zloženie je obohatené o keratín, takže rozstrapkaným vlasom dodá zdravý vzhľad a lesk. Navyše sa vaše dlhé vlasy budú ľahšie rozčesávať a budú poddajnejšie. Doprajte si krásne vyzerajúce vlasy!

Zloženie:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Quaternium-87, Stearamidopropyl Dimetylamine, Dimethicone, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, lsopropyl Myristate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Citric Acid, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Metylparaben, Parfum, Glycerin, Dimethiconol, Polyquaternium-37, Dicaprylyl Carbonate, Butylphenyl Methylpropional, Cl 19140, Cl 15985, Cl 47005.

Použitie:
Naneste na mokré umyté vlasy, vmasírujte a nechajte pôsobiť. Opláchnite.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SCHWARZKOPF GLISS KUR Oil Nutritive darčeková súprava Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF GLISS KUR Oil Nutritive dárková sada.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií