Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaEco Den Země - lokálka

SCHWARZKOPF Professional BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Shampoo 200 ml

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF Professional BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Shampoo 200 ml
5 1 hodnotení
Šampón určenie: pre ženy, typ vlasov: všetky typy vlasov, účinok: lesk, zloženie: s prírodnými olejmi - 29 €/1 l
Kód:  KSVL2585 Produktové číslo:  4045787347197 Stránky výrobcu
SCHWARZKOPF Professional BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Shampoo 200 ml Predaj skončil

SCHWARZKOPF Professional BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Shampoo 200 ml

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

Šampón BC Oil Miracle je nezaťažujúci prípravok s regeneračným účinkom, ktorý je určený pre suché a mierne poškodené vlasy. Obsahuje prírodné výťažky, ktoré posilňujú pokožku hlavy a zaisťujú jej obranyschopnosť. Prípravok zanecháva vlasy posilnené, vyživené a chránené proti vonkajším škodlivým vplyvom.

Výťažky zo semien opuncie fungujú ako jedinečný elixír mladosti, ktorý je až 4x účinnejší ako arganový olej. Účinne bojuje proti starnutiu vlasovej pokožky a dodáva vlasom lesk aj vitalitu. Spoľahlivo vlasy chráni proti voľným radikálom, vyhladzuje vlasové vlákno, hydratuje, vyživuje a dodáva vlasom pružnosť. Doprajte si šetrný a veľmi účinný šampón, ktorý vaše vlasy ošetrí a navráti im sviežosť a mladistvý vzhľad!

Aktívne látky:

  • Výťažok zo semien opuncie (Barbary Fig) – bojuje proti starnutiu, má vysoký obsah vitamínu E, esenciálnych mastných kyselín a omega 6. Funguje ako silný antioxidant, zastavuje starnutie buniek, stimuluje ich obnovu a pomáha vlasy a pokožku hlavy chrániť pred voľnými radikálmi, vyhladzuje , hydratuje, vyživuje a dodáva vlasom pružnosť.

Typ vlasov:
Pre mierne poškodené suché vlasy.

Použitie:
Naneste na mokré vlasy a jemnou masážou vytvorte penu. Nechajte pôsobiť 1 – 2 minúty a potom starostlivo opláchnite. Je vhodný pre každodenné použitie.

Objem:
200 ml

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocomphodiacetate, Cocoamidopropyl Betaín, Dicaprylyl Ether, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, PEG-120 Metyl Glucose Dioleate, Panhenol, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil, Prunus Armenica (Apricot) Kernal Oil, Hydrolyzed Keratín, Cocamide MEA , polyquaternium-10, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Lianlool, Benzophenone-4, Propylene Glycol, Benzoic Acid, Butylpheniol Methylproponial, Limonene, Hexyl Salicylate, Benzyl Alochol, Geraniol, Sodium Acetate, Cl 60730 (Ext Violet2) Cl 17200 Red 33.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Lesk Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Všetky typy vlasov Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SCHWARZKOPF Professional BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Shampoo 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF Professional BC Oil Miracle Barbary Fig Shampoo 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SCHWARZKOPF Professional BC Oil Miracle Barbary Fig Oil sampon 200 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií