AD homeoffice MPLA318265

SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Color Freze

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Color Freze
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Micelárny šampón CF 250ml, Sprej kondicionér CF 200ml, Maska CF 200ml
Kód:  VBAL710 Produktové číslo:  4045787532418 Stránky výrobcu
SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Color Freze Predaj skončil

SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Color Freze

Elegantná a praktická darčeková sada vlasovej kozmetiky SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Color Freeze nadchne každé dievča a ženu farbiace si vlasy. Sada obsahuje micelárny šampón Color Freeze, kondicionér v spreji Color Freeze a masku na vlasy Color Freeze s jemnými prírodnými výťažkami, vďaka ktorým budú farbené vlasy hebké, hydratované a zachovajú si žiarivý odtieň mnoho týždňov. Po starostlivosti s kozmetikou SCHWARZKOPF zostanú vlasy hydratované s uhladenými končekmi a zosilnenými korienkami.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Color Freeze

  • Sada obsahuje micelárny šampón, kondicionér v spreji a masku na vlasy
  • Sada Color Freeze so špeciálne hodí pre farbené vlasy
  • Zanecháva vlasové korienky poddajné a silné
  • Končeky vlasov sú vďaka kozmetike SCHWARZKOPF hladké
  • Udržuje farebný odtieň počas mnohých týždňov
  • Vďaka prírodným výťažkom budú vlasy hebké a hydratované

Micelárny šampón SCHWARZKOPF BC pH 4,5 Color Freeze Sulfate Free (250 ml)

Bezsulfátový šampón Schwarzkopf BC Color Freeze Sulfate Free patrí do radu výrobkov od firmy Schwarzkopf, vyvinuté na starostlivosť o farbené vlasy, ktoré vyžadujú len ľahké čistenie, bez nebezpečenstva vymytia farby z vlasov. Farba po jeho používaní zostane sýta a nádherne žiarivá. Vlasy budú dokonale vyčistené a lesklé. Bezsulfátový šampón je vhodnou voľbou na umývanie všetkých farbených vlasov. Príliš nepení, dokonale čistí a dokáže aj pri častom umývaní udržať až 90 % pôvodnej farby bez vzniku nesúrodých farebných plôch. Vlasy získajú viac lesku a tým aj prirodzene mladistvý vzhľad. Využite možnosť šetrného umývania a predĺženia doby medzi farbením vašich vlasov.

Aplikácia:
Naneste na mokré vlasy a vmasírujte šampón po celej dĺžke vlasov. Po umytí dôkladne opláchnite vlažnou vodou.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Cocamidopropyl Betaine, Laureth-6 Carboxylic Acid, Sodium Chloride, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamide MEA, Lactic Acid, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Calcium Hydroxide, Hydrolysed Keratin, Steardimonium Hydroxypropyl Hydrolysed Keratin, Panthenol, Parfum (Fragrance), PEG-12 Dimethicone, Sodium Methylparaben, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Castor Oil, Mica, Benzophenone-4, Benzyl Salicylate, Buthylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, PEG-14M, Sodium Hydroxide, Calcium Carbonate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, CI 77891 (Titanium Dioxyde) .

Kondicionér v spreji SCHWARZKOPF BC pH 4,5 Color Freeze (200 ml)

Kondicionér Schwarzkopf BC Color Freeze Spray je súčasťou nového radu prípravkov Color Freeze, vyvinuté špeciálne na starostlivosť o vlasy vlnité a farbené alebo melírované. Tieto vlasy vyžadujú zvýšenú starostlivosť z dôvodu ochrany ich farby a potreby ich uhladiť. Kondicionér je vybavený praktickým rozprašovačom na rovnomernú aplikáciu prípravku. Pravidelným používaním kondicionéra dosiahnete uhladené vlasy a zabezpečíte im dlhodobé zachovanie sviežej a žiarivej farby. Kondicionér obsahuje komplex Color-Freeze, ktorý uzatvára povrch vlasov a zároveň uchováva pigmenty pre vysoký lesk farby. Zaisťuje tak vlasom dlhotrvajúcu ochranu pred vymývaním farby. Doprajte si možnosť predĺženia doby medzi jednotlivým farbením vašich vlasov.

Aplikácia:
Pred aplikáciou pretrepte a nastriekajte na umyté, uterákom presušené vlasy. Neoplachujte!

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Trisiloxane, Alcohol Denat., PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Stearamidopropyl Dimethylamine
Steardimonium Hydroxypropyl, Hydrolyzed Keratin, Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Benzophenone-4, Cyclomethicone, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Panthenol, Dimethiconol, Styrene/VP Copolymer, Cetrimonium Chloride, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Citric Acid, Phenoxythanol, Potassium Sorbate, CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5).

Maska na vlasy SCHWARZKOPF BC pH 4,5 Color Freeze (200 ml)

Hydratačná vlasová maska SCHWARZKOPF BC pH 4,5 Color Freeze predstavuje finálny krok v dokonalej starostlivosti o farbené vlasy. Vďaka maske budú vlasy doslova hýriť zdravím a vitalitou. Dokáže vlasy regenerovať po celej ich dĺžke a ešte navyše predlžuje životnosť farby.

Aplikácia:
Aplikujte na vlhké, šampónom umyté vlasy. Nechajte chvíľu pôsobiť podľa doby uvedenej na obale a potom dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Trisiloxane, Alcohol Denat., PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Stearamidopropyl Dimethylamine
Steardimonium Hydroxypropyl, Hydrolyzed Keratin, Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Benzophenone-4, Cyclomethicone, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Panthenol, Dimethiconol, Styrene/VP Copolymer, Cetrimonium Chloride, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Citric Acid, Phenoxythanol, Potassium Sorbate, CI 17200 (Red 33).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Color Freze. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SCHWARZKOPF Professional BC X-Mas Bag Color Freze.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií