SCHWARZKOPF SCHAUMA 7 Herbs Value Box

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF SCHAUMA 7 Herbs Value Box
5 1 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Schauma 7 Herbs šampón, Schauma 7 Herbs balzam
Kód:  KSDS1237 Produktové číslo:  9000101602357 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF SCHAUMA 7 Herbs Value Box Predaj skončil

SCHWARZKOPF SCHAUMA 7 Herbs Value Box

Darčeková kozmetická súprava SCHWARZKOPF SHAUMA 7 Herbs Value Box obsahuje bylinný šampón a balzam. Kozmetická sada sa môže stať darčekom pre vašich blízkych. Extrakt 7 bylín má pozitívny vplyv na regeneráciu a každodennú starostlivosť o vaše vlasy. Bylinami posilnené vlasy získajú väčší objem a lesk. Prítomnosť vyživujúceho proteínu dodá vlasom potrebné živiny. Vlasová kozmetika SCHWARZKOPF SHAUMA 7 Herbs Value Box je vhodná ako vianočný darček pre babičky, mamičky či kamarátky, ktoré ocenia silu prírody. Zelený SHAUMA set je uložený v darčekovej papierovej škatuli. Prípravky sú vhodné pre všetky typy vlasov, a navyše neobsahujú parabény.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy SCHWARZKOPF SHAUMA 7 Herbs Value Box

  • Darečkový set SCHWARZKOPF SHAUMA 7 Herbs Value Box obsahuje bylinný šampón a balzam
  • Prítomný extrakt 7 bylín má pozitívne účinky na silu a lesk vlasov
  • Každodenná vlasová starostlivosť o vlasy poskytne vďaka bylinám potrebnú regeneráciu poškodeným vlasom
  • Bylinami posilnené vlasy získajú väčší objem a lesk
  • Prítomnosť vyživujúceho proteínu dodá vlasom potrebné živiny
  • SCHWARZKOPF SHAUMA šampón a balzam neobsahujú parabény
  • Prípravky sú vhodné pre všetky typy vlasov
  • Vlasová kozmetika SCHWARZKOPF SHAUMA 7 Herbs Value Box je vhodná ako vianočný darček pre babičky, mamičky či kamarátky
  • SHAUMA súprava je uložená v darčekovej papierovej škatuli

Vyskúšajte čaro 7 bylín v šampóne SCHWARZKOPF SHAUMA 7 Herbs

Sedembylinný šampón SCHAUMA 7 Herbs od Schwarzkopf posilňuje vaše vlasy od korienkov. Ľahkosť a sviežosť získate pravidelným každodenným používaním prípravku. Vaše vlasy získajú prirodzený objem a lesk a nebudú zaťažené. Šampón je vhodný pre mužov i ženy a pre všetky typy vlasov. Vďaka obsahu bylín je vhodný aj pre mastné vlasy. Šampón SCHWARZKOPF SCHAUMA 7 Herbs neobsahuje silikóny. Posilňuje vlasové vlákno a poskytuje vlasom vyživujúce látky. So zavedenou značkou vlasovej kozmetiky získate maximálnu starostlivosť pre vaše vlasy za prijateľnú cenu.

Aplikácia:
Naneste potrebné množstvo do mokrých vlasov, šampón napeňte a opláchnite vlažnou vodou.

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Hydrolyzed soy protein, Niacinamide, Magnesium chloride, Chamomilla recutita flower extract, Salvia officinalis leaf extract, Melissa officinalis leaf extract, Urtica dioica extract, Equisetum arvense extract, Rosmarinus officinalis leaf extract, Humulus lupulus extract, Simmondsia chinensis seed oil, Disodium cocoamphodiacetate, PEG-7 glyceryl cocoate, Sodium benzoate, Cocamide MEA, Citric acid, Glycol distearate, Parfum, Laureth-4, Hydrogenated castor oil, PEG-40 hydrogenated castor oil, Polyquaternium-10, Linalool, Benzyl alkohol, Propylene glykol, Hexyl cinnamal, CI 47005, CI 42090.

Jednoduché rozčesanie vlasov s balzamom SCHWARZKOPF SHAUMA 7 Herbs

Balzam na vlasy s obsahom 7 bylín je šetrný k vašim vlasom. SCHWARZKOPF SCHAUMA 7 Herbs sa jemne stará o vaše vlasy svojím vegánskym zložením. Prípravok neobsahuje silikóny a dodá vašim vlasom silu zo 7 bylín. Vďaka balzamu budú posilnené po celej ich dĺžke. Prípravok ich osvieži a dodá im objem. Vlasy sú použitím balzamu hladké, ľahko rozčesateľné a necuchajú sa.

Aplikácia:
Naneste potrebné množstvo do mokrých umytých vlasov a opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Cetearyl alcohol, Hydrolyzed soy protein, Niacinamide, Magnesium chloride, Chamomilla recutita flower extract, Salvia officinalis leaf extract, Melissa officinalis leaf extract, Urtica dioica extract, Equisetum arvense extract, Rosmarinus officinalis leaf extract, Humulus lupulus extract, Isopropyl myristate, Citric acid, Cetrimonium chloride, Glyceryl stearate, Sodium benzoate, Parfum, Polyquaternium-37, Dicaprylyl carbonate, Linalool, Benzyl alcohol, Hexyl cinnamal, CI 47005, CI 42090.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SCHWARZKOPF SCHAUMA 7 Herbs Value Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF SCHAUMA 7 Herbs Value Box . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SCHWARZKOPF SCHAUMA 7 Kräuter Value Box. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SCHWARZKOPF SCHAUMA 7 Kräuter Value Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SCHWARZKOPF SCHAUMA 7 Herbs Value Box.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií