Protiplnění

Sea of spa Krém na celulitídu 250 ml

Zobraziť katalóg
Sea of spa Krém na celulitídu 250 ml
Telový krém vhodný na všetky typy pokožky, proti celulitíde - 58,80 €/1 l
Kód:  KSS176 Produktové číslo:  7290010673230
Sea of spa Krém na celulitídu 250 ml Predaj skončil

Sea of spa Krém na celulitídu 250 ml

Telový krém na celulitídu Sea of spa je kozmetický prípravok obohatený o minerály z Mŕtveho mora, ktorý vám pomôže formovať postavu a udržať pokožku vášho tela v dobrej kondícii. Bohaté a veľmi účinné zloženie tohto telového krému zvyšuje prekrvenie pokožky a podporuje štiepenie tukov. Mŕtve more je celosvetovo známe pre svoje jedinečné schopnosti liečiť mnoho chorôb a riešiť množstvo zdravotných problémov. Preukázateľne pomáha pri liečbe mnohých kožných chorôb, celulitídy, zmierňuje reumatické a svalové ťažkosti aj problémy s obehom krvi. Doprajte si prírodný produkt obohatený o minerály z Mŕtveho mora, aby vaša pokožka bola zdravá a prirodzene hladká!
  
Telový krém obsahuje navyše morské riasy, mentol, gáfor a ďalšie účinné zložky, ktoré pomôžu vášmu organizmu bojovať s usadzovaním tukov na nesprávnom mieste. Krém je špeciálne určený na starostlivosť o pokožku postihnutú celulitídou, väčšinou na problematických miestach ako sú stehná, boky a zadoček. Krém má jemnú konzistenciu, ktorá sa dobre nanáša a rýchlo vstrebáva. Vďaka príjemnej vôni prináša tento prípravok pocit sviežosti a ľahkosti. Bojujte s celulitídou jednoduchým a účinným spôsobom!

Aktívne látky:

  • Minerály z Mŕtveho mora pokožku vyživujú a ošetrujú.
  • Morské riasy, mentol a gáfor zvyšujú prekrvenie pokožky a podporujú štiepenie tukov.


Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Dostatočné množstvo krému naneste na postihnuté miesta a robte masáž smerom k srdcu tak dlho, než dôjde k absorpcii krému do pokožky. Krém používajte na čistú pokožku 1 – 2× denne. Najlepšie výsledky dosiahnete pravidelným používaním. Odporúčame pred aplikáciou použiť mydlo proti celulitíde, alebo telový peeling.

Objem:
250 ml

Zloženie:
Voda, Caprylic/Kapric Triglyceride, Cetyl Alkohol, Stearic Acid, Glycerín, Coffea Arabica (Coffee) Sead Extrakt, Glyceryl Stearate, trietanolamín, Citrus Aurantium Dulcus (Orange) Oil, Algae Extrakt, Fucus Vesiculasus Extract, Imidazolidinyl Urea, Metylparabén, BHT, Panthenol, Cinnamomum camphora (Camphor) Bark Oil, Xanthan Gum, Etylparaben, Maris Sal (Dead Sea Salt), Aloe Baarbadensis Flower Extrakt, Tocopheryl Acetate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Objem
250 ml Hotovo!
Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Účinok
Proti celulitíde Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti celulitíde Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sea of spa Krém na celulitídu 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEA OF SPA Anti-Cellulite Cream 250 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SEA OF SPA Anti-Cellulite Cream 250 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií