Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SHISEIDO Benefiance Set

Zobraziť katalóg
SHISEIDO Benefiance Set
5 3 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: krém proti vráskam 30ml, nočný krém proti vráskam 30ml, energizujúci a ochranný koncentrát 15ml, maskara 11.5ml, kontúrovacia ceruzka na pery, ceruzka na oči 4v1 0.8g, matný púdrový rúž 4g, rozjasňovač na oči a tvár 4.8g, liftingová a spevňujúca maska na oči 2ks a kozmetická taška
Kód:  KSDS1893 Produktové číslo:  3423222045111

SHISEIDO Benefiance Set

Darčeková sada SHISEIDO Benefiance určite vyčarí úsmev na tvári všetkým milovníčkam kozmetiky. Ide o luxusnú sadu obsahujúcu ošetrujúcu aj dekoratívnu kozmetiku, ktorá je navyše uložená v praktickej kozmetickej taške. Celkovo v súprave nájdete 10 kozmetických produktov, a to 2 krémy proti vráskam, energizujúci koncentrát, maskaru, kontúrovaciu ceruzku na pery, ceruzku na oči, púdrový rúž, rozjasňovač na oči atvár a 2 masky na oči. Pokiaľ zháňate darček pre svojich blízkych, sada SHISEIDO Benefiance je skvelou voľbou.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady SHISEIDO Benefiance

  • Darčeková sada obsahuje ošetrujúcu aj dekoratívnu kozmetiku
  • Produkty sú uložené v praktickej kozmetickej taške
  • Sada obsahuje celkovo 10 produktov
  • Súprava je skvelým tipom na darček

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SHISEIDO Benefiance Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHISEIDO Benefiance Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SHISEIDO Benefiance Set.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií