AlzaPlus+ drogerie PET

Silk'n Micro Pedi

Zobraziť katalóg
Silk'n Micro Pedi
5 4 hodnotení
Elektrický pilník 30 ot./min., abrazívny povrch valčeka
Kód:  SILPC003 Produktové číslo:  SIL-MICPEDI

Silk'n Micro Pedi

Pedikúra Micro Pedi je malý pomocník, ktorý sa bude spoľahlivo starať o krásu a zdravie vašich nôh. Rýchlo, šetrne a bezpečne odstráni otlaky, kurie oká, stvrdnutú kožu a iné nedokonalosti na vašej pokožke. Po spustení sa valček na prístroji začne otáčať rýchlosťou 30 otáčok za minútu a po priložení k postihnutému miestu začne odstraňovať stvrdnutú a otlačenú kožu. Vyhotovenie prístroja je malé a ľahké, preto ho môžete využívať aj na cestách. Po jeho pravidelnom používaní budú vaše nohy krásne a príťažlivé.

Prístroj má ergonomickú rukoväť, čo umožňuje jeho bezproblémové držanie a používanie. Povrch valčeka je abrazívny a balenie tohto výrobku ponúka hneď dva rôzne typy valčekov, jeden na hrubé brúsenie a druhý na jemné dobrusovanie. Náhradné valčeky je možné po opotrebovaní dokúpiť. Prístroj pracuje na dve tužkové batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Doprajte si pomocníka, ktorý sa bude starať o krásu a jemnú pokožku vašich nôh!

Parametre a špecifikácia:

Chod prístroja:
Batérie 2x AA 1,5 V - nie sú súčasťou balenia

Otáčky za minútu:
30

Tvar:
Malý, ľahký, ergonomická rukoväť

Valčeky:
1x na hrubé brúsenie
1x na jemné ošetrenie

Parametre a špecifikácia

Počet nadstavcov
2 Hotovo!
Typ napájania
Batériové Hotovo!
Prídavné batérie
AA (tužková) Hotovo!
Počet rýchlostí
1 Hotovo!

Vybavenie a funkcie

Počet nadstavcov
2 Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Batériové Hotovo!
Prídavné batérie
AA (tužková) Hotovo!

Počet rýchlostí

Počet rýchlostí
1 Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Silk'n Micro Pedi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Micro Pedi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk'n Micro Pedi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk'n Micro Pedi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Silk´n Micro Pedi.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií