Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SPLAT Extreme White 2× 75 ml & BIOMED Superwhite 100 g

Zobraziť katalóg
SPLAT Extreme White 2× 75 ml & BIOMED Superwhite 100 g
Zubná pasta – s bieliacim účinkom, prírodná a BIO, ochrana skloviny, ochrana pred zubným kazom, univerzálna - 5,63 €/ks
Kód:  ZUB1045 Produktové číslo:  4603014001573 Stránky výrobcu
SPLAT Extreme White 2× 75 ml & BIOMED Superwhite 100 g Predaj skončil

SPLAT Extreme White 2× 75 ml & BIOMED Superwhite 100 g

Doprajte svojim zubom tú najlepšiu starostlivosť a žiarivú belosť s výhodným balením troch zubných pást SPLAT Extreme White 2× & BIOMED Superwhite. Sada obsahuje dve inovatívne zubné pasty s mikrogranulami s 0,1 % karbamid peroxidom SPLAT Extreme White a jednu zubnú pastu BIOMED Superwhite, ktorá sa pýši 99 % prírodným zložením. SPLAT Extreme White zuby viditeľne bieli, chráni ich pred zubným kazom a šetrne odstraňuje zubný povlak. BIOMED Superwhite efektívne čistí, šetrne bieli a posilňuje zubnú sklovinu. Je vhodná aj pre citlivé zuby.

Kľúčové vlastnosti sady zubných pást SPLAT Extreme White 2× & BIOMED Superwhite

  • Výhodná sada bieliacich zubných pást pre dokonalú starostlivosť o vaše zuby
  • Balenie obsahuje celkom tri zubné pasty – dve SPLAT Extreme White a jednu BIOMED Superwhite
  • Zubná pasta SPLAT Extreme White intenzívne bieli zuby
  • SPLAT Extreme White obsahuje unikátne mikrogranuly s 0,1 % karbamid peroxidom, prírodné enzýmy a guľaté leštiace častice
  • BIOMED Superwhite má z 99 % prírodné zloženie a neobsahuje fluorid
  • Šetrne bieli zuby, posilňuje zubnú sklovinu a upokojuje ďasná
  • Zubná pasta BIOMED Superwhite je vhodná pre citlivé zuby

Inovatívna bieliaca pasta SPLAT Extreme White

Kombinácia prírodných enzýmov, leštiacich častíc a jedinečných mikrogranúl karbamid peroxidu v paste SPLAT Extreme White vytvára intenzívny bieliaci efekt. Ióny fluoridu účinne chránia proti zubnému kazu. Granuly karbamid peroxidu efektívne bielia zuby, a zároveň odstraňujú škvrny na povrchu skloviny. Prírodný enzým papaínjemne rozpúšťa a odstraňuje zubný plak, polydon potom zabraňuje jeho spätnému vytváraniu.

Použitie:
Naneste menšie množstvo zubnej pasty s veľkosťou hrášku na zubnú kefku a jemnými pohybmi vyčistite zuby a ďasná. Vypláchnite ústa vodou. Ak chcete zaistiť maximálny účinok bielenia, mali by ste sa zdržať jedla a pitia po dobu 20 minút po čistení zubov.


Zloženie:
Polydon, zinok, karbamid peroxid, lecitín, sodium fluorid, papaín.

BIOMED Superwhite s prírodným zložením

Z 99 % prírodná zubná pasta bez fluoridu BIOMED Superwhite je vhodná predovšetkým pre citlivé zuby. Efektívne čistí, šetrne bieli a posilňuje zubnú sklovinu. Kombinácia kokosového oleja a výťažkov zo škorice pomáha upokojovať ďasná a dodáva paste jedinečnú pikantnú chuť. Hydroxyapatit vápnika a L-Arginín remineralizujú a posilňujú zubnú sklovinu. Extrakty z papáje a ananásu odstraňujú povlak a šetrne leštia sklovinu. Extrakty z plantain banánu a listov brezy pomáhajú upokojovať ďasná a majú šetrný čistiaci efekt.

Použitie:
Naneste menšie množstvo zubnej pasty s veľkosťou hrášku na zubnú kefku a jemnými pohybmi vyčistite zuby a ďasná. Vypláchnite ústa vodou.

Zloženie:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Hydrated Silica, Glycerin, Cellulose Gum, Sodium Coco-Sulfate, Aroma, Zinc Citrate, Benzyl Alcohol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Bicarbonate, Xanthan Gum, Menthyl Lactate, Hydroxyapatite, Papain, Arginine, Cocos Nucifera Oil, Populus Tremuloides Bark Extract, Polysorbate 80, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Maltodextrin, Ananas Sativus Fruit Extract, Menthol, Decyl Glucoside, Cinnamomum Camphora Bark Oil, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Betula Alba Leaf Extract, Plantago Major Leaf Extract, Thymus Serpillum Oil, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate



Parametre a špecifikácia

XXL balení
Áno Hotovo!
Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!
Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, BIO Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Áno Hotovo!

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, BIO Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SPLAT Extreme White 2× 75 ml & BIOMED Superwhite 100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPLAT Extreme White 2× 75ml & BIOMED Superwhite 100 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPLAT Extreme White 2× 75ml & BIOMED Superwhite 100 g.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií