PET Aplikace

SPLAT Extreme White 75 ml & Biomed Calcimax 100 g

Zobraziť katalóg
SPLAT Extreme White 75 ml & Biomed Calcimax 100 g
5 1 hodnotení
Zubná pasta – s bieliacim účinkom, prírodná a BIO, ochrana ďasien, ochrana skloviny, ochrana pred zubným kazom, pre tehotné, univerzálna
Kód:  ZUB1019 Produktové číslo:  4603014004918 Stránky výrobcu
SPLAT Extreme White 75 ml & Biomed Calcimax 100 g Predaj skončil

SPLAT Extreme White 75 ml & Biomed Calcimax 100 g

Výhodné dvojbalenie zubných pást SPLAT Extreme White a BIOMED Calcimax vám zaistí zdravé, žiarivé a silné zuby. Zubná pasta SPLAT Extreme White je vhodná predovšetkým pre citlivé zuby. Efektívne čistí a posilňuje zubnú sklovinu a dodáva jej žiarivý vzhľad. Pasta BIOMED Calcimax neobsahuje uhličitan vápenatý, ktorý môže poškodiť zubnú sklovinu, ani hydroxymethylglycinát sodný, ktorý občas spôsobuje alergie. Účinnosť bola preukázaná štúdiami vykonávanými vo Švajčiarsku. Zubná pasta je tiež certifikovaná podľa štandardu pre prírodné kozmetické výrobky. Je vhodná pre vegánov, tehotné i dojčiace matky a pre deti od šiestich rokov.

Kľúčové vlastnosti dvojbalenia zubných pást SPLAT Extreme White (75 ml) a BIOMED Calcimax (100 ml)

  • Výhodné dvojbalenie zubných pást SPLAT Extreme White a BIOMED Calcimax
  • SPLAT zaisťuje dokonalú starostlivosť
  • Zubná pasta je vhodná pre citlivé zuby
  • Posilňuje zubnú sklovinu, dodáva zubom žiarivý vzhľad
  • BIOMED zaisťuje dokonalú starostlivosť
  • Zubná pasta je prírodná a vhodná pre vegánov
  • Je určená pre citlivé zuby, posilňuje zubnú sklovinu
  • BIOMED neobsahuje fluorid

Biele zuby s pastou Extreme White

Kombinácia prírodných enzýmov, leštiacich častíc a jedinečných mikrogranúl karbamid peroxidu v paste SPLAT Extreme White vytvára intenzívny bieliaci efekt. Ióny fluoridu chránia proti zubnému kazu. Granule karbamid peroxidu efektívne bielia zubnú sklovinu, a zároveň odstraňujú škvrny na zubnej sklovine. Enzýmy z papáje jemne odstraňujú zubný plak, polydon zároveň zabraňuje jeho spätnému vytváraniu.

BIOMED Calcimax pre vaše citlivé zuby

Zubná pasta bez fluoridu BIOMED Calcimax je vhodná predovšetkým pre citlivé zuby. Efektívne čistí a posilňuje zubnú sklovinu a dodáva jej žiarivý vzhľad. Hydroxyapatit vápnika a L-Arginín posilňujú a obnovujú zubnú sklovinu a znižujú citlivosť zubov. Komplex extraktov z hlbinných morských rias a ružového ílu udržuje zdravé ďasná. Extrakty z plantain banánu a listov brezy upokojujú ďasná a poskytujú šetrný čistiaci efekt.

Zloženie pasty SPLAT Extreme White:
Polydon, zinok, karbamid peroxid, lecitín, sodium fluorid, papaín.

Zloženie pasty BIOMED Calcimax:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Hydrated Silica, Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Sodium Chloride, Aroma, Zinc Citrate, Sodium Bicarbonate, Benzyl Alcohol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Kaolin, Xanthan Gum, Menthol, Hydroxyapatite, Arginine, Laminaria Digitata Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Spirulina Maxima Extract, Menthyl Lactate, Betula Alba Leaf Extract, Plantago Major Leaf Extract, Thymus Serpillum Oil, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Geraniol, Linalool.


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!
Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, Pre tehotné, BIO Hotovo!
Obsah sady
Zubná pasta Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, Pre tehotné, BIO Hotovo!

Obsah sady

Obsah sady
Zubná pasta Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SPLAT Extreme White 75 ml & Biomed Calcimax 100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPLAT Extreme White 75 ml & Biomed Calcimax 100 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPLAT Extreme White 75 ml és 100 g Biomed Calcimax.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií